Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Príliš malé, plochá hruď! HOLÉ PRSIA herečky POBÚRILI VEREJNOSŤ: Teraz im vracia úder!

Florence Pugh prišla na módnu šou vo veľmi odvážnych šatách. Zobraziť galériu (3)
Florence Pugh prišla na módnu šou vo veľmi odvážnych šatách. (Zdroj: profimedia.sk)

RÍM - Minulý týždeň sme na Topkách písali o herečke Florence Pugh (26), ktorá na módnu šou dielne Valentino dorazila v priesvitných šatách. Všetkým prítomným tak hrdo naservírovala pohľad na jej úplne nahé prsia. A okamžite sa na ňu zvalila lavína kritiky. Hejtery jej prednosti komentovali ako príliš malé. Blondínka im teraz vracia úder!

Herečka Florence Pugh pútala na módnej šou pozornosť hneď dvakrát. Jednak výraznou farbou šiat a navyše boli úplne priesvitné. Prítomné hostia sa tak mohli naplno kochať nielen jej presvitajúcou bielizňou, ale aj úplne nahými prsiami. „Cítila som sa vynikajúco a bol to úžasný večer. Ďakujem, že som si mohla splniť moje sny o ružovej princeznej,“ napísala na svojom Instagrame blondínka.  

Pod príspevkom sa však na ňu okamžite zvalila lavína kritiky. Je prirodzené, že na mnohých mohol byť tento model priveľa. No okrem samotného módneho kúsku hejteri komentovali aj jej prsia. Označovali ich za malé, písali jej, že má plochú hruď... A to už nenechalo chladnou ani samotnú herečku. Rozhodla sa preto zareagovať a všetkým kritikom napísala na rovinu, čo si myslí.

Príliš malé, plochá hruď!
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

„Je znepokojivé, ako vulgárni niektorí muži dokážu byť. Našťastie som zmierená so všetkými tými nedostatkami, na ktoré som sa v 14-tich rokoch nezniesla pozerať. Toľko z vás mi agresívne písalo, ako ste boli sklamaní z mojich "malých pŕs" alebo že sa mám hanbiť, že mám taký "plochý hrudník". Žijem vo svojom tele dlhú dobu. Absolútne si uvedomujem veľkosť svojho poprsia a nebojím sa ich,“ napísala herečka. 

Dodala tiež, že je skôr na zamyslenie, prečo tí ľudia majú potrebu verejne písať urážky a tiež, že je veľmi rada, že vyrastala v prostredí silných žien, ktoré ju naučili sa s takouto kritikou vyrovnať. „Dospejte. Rešpektujte ľudí. Rešpektujte telá. Rešpektujte všetky ženy. Život bude oveľa jednoduchší, sľubujem. A to všetko kvôli dvom rozkošným malým bradavkám... Och!“ dodala.

Príliš malé, plochá hruď!
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Florence Pugh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu