Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rozkošný Jake z Dva a pol kruto zostarol: Aktuálne FOTO vás šokuje!

Angus T Jones ako hviezda seriálu Dva a pol chlapa. Zobraziť galériu (10)
Angus T Jones ako hviezda seriálu Dva a pol chlapa. (Zdroj: CBS)

LOS ANGELES - Vyzerá ako úplne iný človek! Angus T Jones sa do sŕdc mnohých fanúšikov seriálu Dva a pol chlapa vryl ako rozkošný a večne hladný Jake. Od nakrúcania sitkomu ubehli roky a niekdajší herec práve dnes oslavuje svoje 29. narodeniny. Zabudnite však na to, že vyzerá tak, ako si ho pamätáte...

Seriál Dva a pol chlapa sa roky teší mimoriadnej diváckej priazni. Jeho neodmysliteľnou súčasťou bol aj rozkošný Jake, ktorého stvárnil herec Angus T Jones. Ten v podstate dospieval a vyrastal pred kamerami. 

A hoci mu účinkovanie v tomto seriáli prinieslo popularitu a zaradilo ho medzi najlepšie zarábajúce detské hviezdy šoubiznisu, po rokoch poriadne šokoval svojimi vyjadreniami. V roku 2012 natočil video, v ktorom tvrdil, že seriál Dva a pol chlapa je hnus a vyzýval ľudí, aby ho nepozerali. Následne sa za svoje výroky ospravedlnil. V posledných sériách sa však objavoval stále menej a menej. Posledné časti seriálu boli natočené v roku 2014.  

Angus T Jones
Zobraziť galériu (10)
Angus T Jones  (Zdroj: CBS)

Rozkošný Jake z Dva
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: CBS)

Je pochopiteľné, že Jake Harper sa v priebehu rokov pred kamerami menil. Diváci mali možnosť sledovať, ako sa z bucľatého chlapca stal dospelý muž. Angus T Jones však v súkromí začal preferovať bradu. Zrejme aj pre to, aby ho ľudia na ulici hneď nespoznávali. 

Niekdajší herec odišiel zo šoubiznisu a nie je aktívny na sociálnych sieťach. Pred pár mesiacmi sa ho však bulvárnym fotografom podarilo nafotiť v uliciach. S čapicou na hlave a dlhou hustou bradou vyzeral rozhodne staršie, než väčšina jeho rovesníkov. 

Angus T Jones
Zobraziť galériu (10)
Angus T Jones  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Dva a pol chlapaAngus T Jones
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu