Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Sexica (50) z Dva a pol chlapa šokuje: S manželom pózovali nahí... Na penis mu uviazali mašľu!

Jenny McCarthy Zobraziť galériu (5)
Jenny McCarthy (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Toto by sa Charliemu určite páčilo! Nepochybne výraznou postavou v komediálnom seriáli Dva a pol chlapa bola aj sexbomba Courtney, ktorú stvárnila herečka Jenny McCarthy. Tá nedávno oslávila 50. narodeniny, čo však pri pohľade na ňu znie neuveriteľne. Aj preto si smelo môže dovoliť pózovať pred objektívom v Evinom rúchu... A prizvala si aj manžela!

Jenny McCarthy sa do pamäte mnohých vryla najmä ako playmate známa zo stránok pánskych časopisov. Avšak svoj sexepíl nepredvádzala len tam, ale aj pred kamerami. Účinkovala napríklad v seriáli Dva a pol chlapa, ale zahrala si aj vo viacerých filmových počinoch. Spomenúť možno Vreskot 3, Scary Movie 3, John Tucker musí zomrieť, či 100% Blond.

Sexi blondínka sa nevenuje len herectvu. Je tiež moderátorkou, aktivistkou a má vlastnú značku, pod ktorou napríklad predáva lesky na pery. Keďže ide o Nude Collection, Jenny tomu prispôsobila aj propagačné zábery.

Pred objektívom pózovala úplne nahá. Intímne partie schovala vďaka správne zvolenej póze, holé prsia skryla vďaka domácim miláčikom, ktorých si držala v rukách. Spoločnosť jej na fotení robil aj jej manžel Donald Wahlberg. Ten tiež neváhal zhodiť oblečenie a svoju pýchu skryl pod veľkú mašľu. Vydarená reklama, čo poviete?!

Sexica (50) z Dva
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jenny McCarthy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu