Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kráľ Karol III. opäť na smiech: Má PRSTY AKO KLOBÁSY… Mäsiar si z neho urobil BIZNIS!

Po kráľovi Karolovi III. sú pomenované klobásky. Zobraziť galériu (4)
Po kráľovi Karolovi III. sú pomenované klobásky. (Zdroj: Instagram Avon's Butchery)

AUCKLAND - Situáciou vo Veľkej Británii v týchto dňoch žije celý svet. Kráľovná Alžbeta II. (†96) zomrela a novým kráľom sa stal jej syn Karol III. (73). Mnohí na počesť nového panovníka začali vyrábať hrnčeky s jeho podobizňou, či špeciálne pochúťky. No jeden mäsiar z Nového Zélandu zašiel ďalej. Urobil si srandu z kráľových opuchnutých prstov... Teraz predáva na jeho počesť klobásy s jeho menom!

Britská kráľovská rodina je aktuálne témou číslo 1. V súvislosti s novým kráľom Karolom III. sa však nehovorí len o serióznych veciach. Len pred pár dňami internet obleteli videá, vďaka ktorým bol nový britský panovník všetkým na smiech. Rozčúlilo ho totiž, že nemá dostatok miesta na stole a preto svoje služobníctvo postavil do pozoru. 

No a teraz si z neho internet robí posmech opäť. Dôvodom sú jeho opuchnuté prsty, ktoré sám v minulosti označil ako klobásy. A jeden mäsiar z Nového Zélandu sa toho chytil. Jednu zo svojich druhov klobás pomenoval "King Charles Sausage Fingers", čo v preklade znamená "klobásove prsty kráľa Karola".

Kráľ Karol III. opäť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Avon's Butchery)

A v rámci proma na sociálnej sieti Instagram zverejnili aj upravenú fotku kráľa Karola III., na ktorej mu prsty na rukách nahradil klobáskami. „Pôjdem do pekla!“ zhodnotil vtipný mäsiar. Kráľ Karol má s opuchnutými prstami dlhodobo problém. Podľa lekárov môže byť za opuchy zodpovedných viacero faktorov. Môže ísť o signál niektorých zdravotných problémov, o zadržiavanie vody či skrátka o prejak staroby. 

Kráľ Karol III. opäť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Avon's Butchery)

Viac o téme: Kráľovná Alžbeta II.Kráľ Karol III.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu