Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Z toho mrazí! Internetom sa šíri, že v tento deň ZOMRIE kráľ Karol III.

Kráľ Karol III. Zobraziť galériu (2)
Kráľ Karol III. (Zdroj: SITA/Henry Nicholls/Pool Photo via AP)

LONDÝN - Desivá predpoveď! Úmrtie kráľovnej Alžbety II. (†96) a jej blížiaci sa pohreb sú momentálne dosť diskutované témy. Hoci ju už dlhšie sužovali zdravotné problémy, svoje povinnosti si plnila do poslednej chvíle. Na tróne ju nahradil jej najstarší syn - princ Charles (73), ktorý od teraz už vystupuje ako Karol III.. Podľa predpovede istého muža však na čele monarchie dlho nepobudne...

Pred pár mesiacmi to bol len nevhodný vtip, dnes jeho slová naháňajú strach. Sociálnymi sieťami sa momentálne šíri odkaz, ktorý dal na Twitter užívateľ vystupujúci ako @logan_smith526. V príspevku zo 6. júla totiž stojí: „Kráľovná zomrie 8. septembra 2022. Kráľ Charles zomrie 28. marca 2026.”

V tom čase venoval jeho tweetu pozornosť málokto. Teraz sa však vo veľkom šíri po internete a ľudia vedú búrlivé diskusie o tom, či má @logan_smith526 nejaké extra schopnosti alebo s jeho predpoveďou išlo len o náhodu. 

„Ak sa ukáže, že má pravdu, tak to si chudák Charles ten trón dlho neužije,” znie jeden z komentárov. „Na jednej strane si hovorím, že aká blbosť. A potom, keď si uvedomím, že sa mu tá predpoveď s kráľovnou naozaj podarila... Neviem. Je to ozaj desivé,” reagoval ďalší z uživateľov. Zároveň, pochopiteľne ako mnohí diskutujúci, praje Karolovi III. pevné zdravie a verí, že sa táto hrozivá predpoveď nenaplní. 


Z toho mrazí! Internetom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Viac o téme: Kráľovská rodinaKráľovná Alžbeta II.Karol III.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu