Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

PRVÉ SLOVÁ Harryho ku smrti babičky: Dojemné vyznanie a... Prezradil aj poriadne intímnu vec!

Princ Harry s milovanou babičkou.
Princ Harry s milovanou babičkou. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Aj on na ňu bude s láskou spomínať! Na topkách sme vás už informovali o tom, že žiaľ zo smrti Alžbety II. (†96) zmiernil spory medzi jej vnukmi - princom Willamom a Harrym. Ten dnes poskytol verejnosti dojemné stanovisko, v ktorom na svoju milovanú babičku zaspomínal.

Harryho stanovisko sa v pondelok dopoludnia objavilo na ich stránke archwell.com. V ňom okrem iného uvádza, že Jej Veličenstvo bola pre mnohých akýmsi kompasom a tiež zdôraznil, že bola po celom svete obdivovaná a rešpektovaná. Zároveň ale prezradil zaujímavú a pomerne intímnu vec. A to slová, ktoré z jej úst zazneli po smrti jej manžela, princa Philipa. „Pripomeňme si tie slová, ktoré nám teraz môžu priniesť útechu: Život, samozrejme pozostáva z posledných rozlúčok, tak ako aj z prvých stretnutí.,” uvádza Harry vo svojom stanovisku. 

„Babička, aj keď nám táto posledná rozlúčka spôsobuje veľký smútok, som navždy vďačný za všetky naše prvé stretnutia – od mojich prvých spomienok na detstvo s Vami, cez prvé stretnutie s Vami ako s mojím vrchným veliteľom až po prvý okamih, keď ste spoznali moju drahú manželku a objali svoje milované pravnúčatá. Vážim si tieto chvíle zdieľané s Vami a tiež množstvo ďalších špeciálnych momentov medzi nimi,” pokračoval vo svojom vyjadrení princ a zároveň vyzdvihol nového kráľa - Karola III. 

Harry v závere svojho stanoviska poďakoval babičke za všetko, vrátane jej nákazlivého úsmevu. „Aj my sa teraz usmievame s vedomím, že ste sa so starým otcom opäť stretli a ste obaja spolu v mieri,” uzavrel.

Viac o téme: Kráľovná Alžbeta II.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu