Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Slávny herec spravil Slovensku krásnu reklamu: Náš tradičný výrobok vychválil do nebies!

Stanley Tucci Zobraziť galériu (3)
Stanley Tucci (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Známy americký herec Stanley Tucci (63) spravil svojím príspevkom na sociálnych sieťach Slovensku veľmi dobrú reklamu. Vďaka dobrej kamarátke sa totiž dostal k našej slanine, ktorú náležite ospevoval.

Stanley Tucci je slovenským divákom známy z viacerých počinov, v ktorých sa počas svojej bohatej kariéry objavil. Účinkoval napríklad vo filme Diabol nosí Pradu či v sériách Hry o život a Kingsman.

Stanley Tucci
Zobraziť galériu (3)
Stanley Tucci  (Zdroj: SITA)

Našich fanúšikov však potešil aj nedávnym príspevkom na sociálnej sieti Instagram. Tucci v ňom opisoval našu tradičnú slaninu, ktorú si nevedel vynachváliť. Slovenskej kuchyni tak spravil úžasnú reklamu, keďže ho sledujú viac ako štyri milióny ľudí.

„Naša kamarátka Martina k nám prišla zo Slovenska. Jej otec pripravil túto nádhernú slaninu. Použil na ňu soľ, kmín a cesnak. Potom ju nechal štyri dni odležať a následne ju dvanásť hodín údil. Je to absolútne úžasné veľmi sa na ňu teším," povedal známy herec.

Video zachytilo aj veľa Slovákov, ktorí ho s nadšením komentovali. Viacerí z nich mu radili, aby vyskúšal aj ďalšie tradičné slovenské veci, ako je napríklad bryndza, a niektorí mu dokonca odporučili aj našu borovičku. 

Viac o téme: Stanley Tucci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu