Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Chris Rock po ŠKANDÁLE na Oscaroch: Ponuku moderovať dostal opäť... TOTO je jeho odpoveď!

Chris Rock Zobraziť galériu (8)
Chris Rock (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Meno Chris Rock (57) bude navždy spojené s okamihom, o ktorom budú debatovať filmoví nadšenci ešte dlho. Minuloročné odovzdávanie Oscarov, na ktorom sa mu ušla facka od herca Wiila Smitha (53), však nemuselo byť jeho posledným. Ako prezradil, dostal ponuku moderovať aj ďalší ročník filmových slávností.

V marci tohto roka celý svet šokoval moment, ktorý sa udial na odovzdávaní Oscarov. Počas moderovania zašiel komik Chris Rock so svojím humorom ďaleko za hranu, keď sa posmieval manželke Willa Smitha za jej oholenú hlavu.

Will Smith s manželkou Jadou
Zobraziť galériu (8)
Will Smith s manželkou Jadou  (Zdroj: SITA)

To známeho herca naštvalo a čo nasledovalo ďalej videli azda všetci. O to prekvapujúcejšie vyznievajú slová komika, ktorý v jeho stand-up šou v meste Phoenix prezradil, že na jeho stole ležala ponuka, aby moderoval aj ďalší ročník.

Podľa magazínu Arizona Republic však jeho ďalšie moderovanie tejto slávnostnej akcie odmietol. „Keby som prijal ponuku moderovať najbližšie Oscary, bolo by to ako vrátiť sa na miesto trestného činu," poznamenal Chris.

Chris Rock po ŠKANDÁLE
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Profimedia)

Prezident ABC Craig Erich v máji pre Deadline povedal, že by si vedel predstaviť komika opäť moderovať túto slávnosť. „Samozrejme, bolo tam veľa kontroverzie. Ten moment zakryl veľa dobrého, čo sa tam stalo. Celkovo som bol s programom spokojný," povedal Erich. Pre Chrisa by to bolo už štvrté moderovanie tejto prestížnej udalosti. Okrem minulého roka si to vyskúšal aj v rokoch 2005 a 2016.

Viac o téme: Chris Rock
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu