Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Will Smith po škandále na Oscaroch prvýkrát v spoločnosti: Dojímavé gesto na červenom koberci!

Will Smith počas premiéry filmu Emancipation Zobraziť galériu (9)
Will Smith počas premiéry filmu Emancipation (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Will Smith (54) sa 8 mesiacov od neslávnej facky na Oscaroch vrátil do spoločnosti. Zavítal totiž na premiéru novinky Emancipation, kde stvárnil hlavnú úlohu. Spoločnosť mu robila jeho manželka Jada Pinkett Smith (51), ktorej umelec venoval krásne gesto.

Meno Willa Smitha sa v poslednej dobe spájalo hlavne s incidentom, ktorý sa odohral na poslednom odovzdávaní Oscarov. Počas slávnostného večera dal totiž facku moderátorovi Chrisovi Rockovi, ktorý si robil srandu z oholenej hlavy jeho manželky. 

Od tejto udalosti uplynulo už 8 mesiacov a herec sa za svoje konanie aj verejne ospravedlnil. z Komisia Akadémie filmových vied ho na 10 rokov vylúčila. To mu však nebráni pokračovať v jeho hviezdnej hereckej kariére.

Najnovšie do kín prichádza film s názvom Emancipation, v ktorom stvárnil hlavnú postavu. Okrem neho sa v tomto hristorickom trileri objavia aj ďalší známi herci, ako sú napríklad Ben Foster či Mustafa Shakir.


Prečítajte si tiež: NÁVRAT Willa Smitha po škandále na Oscaroch: Pohľad na neho trhá srdce... TOTO sa dialo na pľaci!


Na slávnostnej premiére filmu sa Will objavil po boku spomínanej manželky Jady Pinkett Smith. Okrem nej mu spoločnosť robili aj jeho tri deti. Syna Treya (30) má s prvou manželkou Sheree Zampino, druhého syna Jadena (24) a dcéru Willow (22) mu porodila jeho súčasná manželka. 

Will Smith s manželkou a deťmi
Zobraziť galériu (9)
Will Smith s manželkou a deťmi  (Zdroj: SITA)

Najkrajším momentom celého večera bolo nepochybne hercovo gesto, keď svoju manželku pobozkal na hlavu. Pinkett Smith totiž trpí autoimunitnou chorobou alopéciou, ktorá spôsobuje vypadávanie vlasov.

Will Smith a Jada Pinkett Smith
Zobraziť galériu (9)
Will Smith a Jada Pinkett Smith  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jada Pinkett SmithWill Smith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu