Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

DRSNÁ KRITIKA "prefackaného" Chrisa Rocka: Nenechali na ňom nitku suchú! Fíha, fakt je takýto?

Chris Rock Zobraziť galériu (9)
Chris Rock (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britskí moderátori Susanna Reid (52) a Richard Madeley (66) poriadne ostro skritizovali herca a komika Chrisa Rocka (58). Ich skúsenosti s ním totiž vôbec nie sú príjemné a označili ho za najneslušnejšieho a najhrubšieho človeka, s akým kedy robili rozhovor.

Počas posledného roka sa zrejme nehovorilo viac o žiadnom komikovi na svete. Od facky Willa Smitha, ktorú uštedril Chrisovi Rockovi počas minuloročných Oscarov, ubehol už takmer rok a táto téma je stále poriadne horúca.

DRSNÁ KRITIKA
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Profimedia)

Na adresu oboch sa vyjadrilo nespočetné množstvo fanúšikov a ich kolegov. V posledných dňoch však prilial olej do ohňa samotný Rock, keď si počas svojho stand-up vystúpenia robil zo Smitha a jeho manželky Jady Pinkett Smith opäť srandu.

Túto tému nedávno riešili aj moderátori britskej rannej šou Good Morning Britain - Susanna Reid a Richard Madeley, ktorí majú s Rockom aj osobnú skúsenosť. Ani jeden však o tomto hercovi nerozprával v žiadnych superlatívoch. Práve naopak...

Richard Madeley, Susanna Reid
Zobraziť galériu (9)
Richard Madeley, Susanna Reid  (Zdroj: Profimedia)

Madeley na adresu Rocka povedal: „Nijako neobhajujem to, čo sa mu stalo, pretože niečo také sa nemalo stať. Ale za 50 rokov som v tomto odvetví nerobil rozhovor s menej slušným človekom, než je Chris Rock."

Reid si zase zaspomínala na rozhovor, ktorý robila s Rockom a Benom Stillerom v roku 2005. „Tento rozhovor mi utkvel v pamäti. Celý čas bol neuveriteľne hrubý. Bolo to skrátka veľmi nepríjemné," doplnila ho Reid.

Chris Rock
Zobraziť galériu (9)
Chris Rock

Viac o téme: Will SmithChris RockSusanna ReidRichard Madeley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu