Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Odporný brat Kevina v obrovských PROBLÉMOCH: Hviezdu filmu Sám doma obvinili zo ZNÁSILNENIA!

Devin Ratray stvárnil jednu z hlavných postáv filmu Sám doma. Zobraziť galériu (3)
Devin Ratray stvárnil jednu z hlavných postáv filmu Sám doma. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Hollywoodom otriasa škandál! Herec Devin Ratray (45), známy najmä z filmu Sám doma, čelí vážnemu obvineniu. Istú mladú ženu údajne zdrogoval a znásilnil!

Devin Ratray sa preslávil ako Buzz McCallister, teda brat Kevina v kultovom filme Sám doma z roku 1990. Teraz však zapĺňa stránky novín z iného dôvodu. Istá Lisa Smith ho totiž obvinila, že ju v roku 2017 vo svojom manhattanskom byte znásilnil. Ako prvý o tom informoval The New York Post.

Je to už druhé obvinenie proti Ratrayovi, minulý rok v decembri sa jeho meno skloňovalo s domácim násilím. Vtedajšia priateľka tvrdila, že sa ju pod vplyvom alkoholu pokúsil uškrtiť a vraj sa jej tiež vyhrážal smrťou. 45-ročný Ratray svoju vinu poprel a bol prepustený na kauciu 25 tisíc dolárov. Teraz však čelí ďalším problémom.

Odporný brat Kevina v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Century Fox)

Vlaňajšiu kauzu totiž zachytila aj Lisa Smith, ktorá si vraj s hercom tiež prešla peklom. 21. septembra 2017 si s Ratrayom, svojim bratom a kamarátkou vyšla na pohárik. Neskôr šli do hercovho bytu, kde ju vraj nadrogoval a sexuálne na ňu zaútočil. „Pamätám si, že som sa zobudila a nemohla som sa pohnúť. Nedokázala som poriadne otvoriť oči, ale počula som, čo sa deje a cítila som, čo sa deje. Vedela som, že ostatní dvaja ľudia sú preč a že ja som stále na sedačke,“ povedala Smithová pre CNN. Herec ju vraj znásilňoval „celú večnosť“.

Smithová o niekoľko mesiacov neskôr o svojom napadnutí vypovedala na polícii, no odvtedy sa nič nedialo. Podľa CNN bol prípad odložený, lebo sa polícia domnievala, že údajná obeť nechce Ratraya oficiálne obviniť. Teraz však došlo k obnoveniu vyšetrovania a Smithová sa vyjadrila, že prokurátor už kontaktoval potenciálnych svedkov. Ratray všetky obvinenia poprel a pre CNN vyhlásil, že so Smithovou pohlavný styk nemal.

Viac o téme: Devin Ratray
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu