Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slávna speváčka lieta v obrovských problémoch: Pod vplyvom zrazila človeka... Z miesta činu chcela utiecť!

(Zdroj: pixabay.com)

MIAMI - Kvôli nezodpovednému správaniu má poriadny problém. Známa speváčka a influencerka DaniLeigh (28) bola zatknutá kvôli tomu, že pod vplyvom zakázaných látok spôsobila dopravnú nehodu, pri ktorej sa zranila jedna osoba. Po udalosti sa navyše pokúsila z miesta činu utiecť.

DaniLeigh sa preslávila hlavne ako speváčka a influencerka. Len na svojom profile na sociálnej sieti Instagram má viac ako 4,5 miliónov fanúšikov a jej popularita pretavila v úspech aj vo svete hudby.

Momentálne sa o nej však píše z úplne iných dôvodov. Včera ráno totiž podľa informácii Daily Mail spôsobila dopravnú nehodu, pri ktorej prekročila rýchlosť a zrazila človeka na mopede. Ten utrpel zranenia, ktoré našťastie neboli život ohrozujúce.

Zarážajúce však bolo hlavne správanie speváčky. Po nehode sa z miesta činu pokúsila utiecť. To sa jej však neporadilo. Navyše, podľa informácii spomínaného denníka mala byť pod vplyvom zakázaných látok. 

Či však išlo o alkohol, alebo o drogy, zatiaľ jasné nie je. DaniLeigh bola nakoniec prepustená po zaplatení kaucie vo výške 9,5 tisíc dolárov a čelí obvineniam z úteku z miesta činu a jazdy pod vplyvom zakázaných látok, pri ktorej sa zranil človek.

Viac o téme: DaniLeigh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu