Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Problémovú hviezdičku opäť načapali s EX: ROZCHOD číslo 2 a… Zas sú SPOLU?!

Amanda Bynes kedysi hviezdila vo filme Čo to dievča chce. Zobraziť galériu (3)
Amanda Bynes kedysi hviezdila vo filme Čo to dievča chce. (Zdroj: Warner Bros/Instagram A.B.)

LOS ANGELES - Kedysi úspešnej mladej herečke Amande Bynes (36) sa pred niekoľkými rokmi úplne zrútil život. Už to vyzeralo tak, že si ho opäť dáva dokopy, našla si lásku a plánovala svadbu. No ani s tou to nie je ružové. Pred mesiacom totiž oznámila už druhý rozchod s Paulom Michaelom. No ani ten zjavne nebol definitívny. Dvojicu totiž paparazzi opäť načapali spolu!

Amanda Bynes bola kedysi obsadzovanou tínedžerskou hviezdičkou. Zahrala si napríklad vo filme Čo to dievča chce, ktorý dnes odvysielala aj televízia Markíza. Svoju slávu však neustála a prepadla závislosti na drogách. Okrem nich mala aj psychické problémy a problémy so zákonom. Pred časom sa však rozhodla dať svoj život opäť doporiadku. Nastúpila na liečenie… A našla si tam aj priateľa.

Galéria: Amanda Bynes - kedysi a dnes.

No ideálne to nie je ani v jej milostnom živote. Hoci dvojica ešte nedávno plánovala svadbu, začiatkom júla oznámila zrušenie zásnub a o dva týždne aj rozchod. Prvýkrát sa pritom rozišli už pred 4 mesiacmi. Ich odlúčenie však trvalo len chvíľu a potom sa dali opäť dokopy. A zdá sa, že rovnaký scenár sa odohrá aj tentokrát.

Paparazzi totiž v týchto dňoch problémovú herečku nafotili v uliciach Los Angeles… A spoločnosť jej opäť robil jej ex Paul Michael. Do úvahy tak pripadajú dve alternatívy - buď dvojica spolu ešte namá vybavené všetky účty alebo správy o rozchode boli predčasné a bývalí snúbenci sa dali opäť dokopy. A ktovie, možno bude nakoniec aj tá svadba.

Amanda Bynes sa opäť stretáva so svojim bývalým snúbencom.
Zobraziť galériu (3)
Amanda Bynes sa opäť stretáva so svojim bývalým snúbencom.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Amanda Bynes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu