Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krach manželstva po 20 rokoch: Slávna dvojica sa rozvádza, za všetkým má byť NEVERA!

Zobraziť galériu (3)

HOUSTON - Navonok idylický vzťah sa rozpadol. Známy herec Jason David Frank (48), ktorý sa preslávil vo filmovej sérii Power Rangers postavou Tommyho Olivera, je s producentkou Tammie Frank (48) v manželstve už takmer 20 rokov. Ani takto dlhý vzťah však neprežil to, čo mal známy herec urobiť svojej polovičke.

Dvojica má toho spoločného viac než dosť. Obaja sa venovali viacerým bojovým športom. Kým Tammie sa preslávila hlavne vďaka Muay Thai, Jason si okrem tohto športu vyskúšal aj v dnešnej dobe veľmi populárne MMA.

Jason David Frank a Tammie Frank
Zobraziť galériu (3)
Jason David Frank a Tammie Frank  (Zdroj: Instagram)

Po takmer 20-tich rokoch však nastal koniec. Magazín TMZ má k dispozícii právne dokumenty, kde sa uvádzajú dôvody, pre ktoré podala producentka žiadosť o rozvod. Populárny herec jej mal byť podľa jej slov neverný!

Tammie ďalej uviedla, že ich manželstvo už dlhšiu dobu nefunguje tak, ako by malo. Dôvodom majú byť okrem spomínanej nevery aj časté konflikty. Ďalej uviedla, že už nie je schopná znášať kruté zaobchádzanie jej manžela.

Jason David Frank
Zobraziť galériu (3)
Jason David Frank  (Zdroj: Instagram)

Že v ich manželstve nie je niečo v poriadku, naznačil aj príspevok, ktorý zverejnila bývalá bojovníčka na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Jason už stihol vymazať všetky spoločné fotky zo svojich sociálnych sietí, ktoré mal so svojou manželkou. Dvojica si povedala svoje áno v roku 2003 a majú spolu dcéru Jennu (18).

Viac o téme: Jason David Frank
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu