Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slávny herec (†49) spáchal samovraždu: Vdova opísala osudný moment...

Jason David Frank Zobraziť galériu (3)
Jason David Frank (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Slová plné bolesti! 21. novembra obleteli svet smutné správy. A to, že herec Jason David Frank, ktorý sa preslávil ako jeden zo superhrdinov v počine Power Rangers, je mŕtvy. Jeho manželka Tammie Frank teraz v otvorenom rozhovore opísala, čo danému momentu predchádzalo i to, čím si ako rodina prechádzali.

Jason David Frank nepatril medzi celebrity, ktoré by denne plnili stránky bulváru. V lete tohto roka vyšlo najavo, že jeho dlhoročné manželstvo prechádza vážnou krízou. Svojej manželke bol totiž neverný a tá dokonca podala žiadosť o rozvod. 

O pár mesiacov sa hercovo meno spomínalo v médiách opäť. Žiaľ, už vo veľmi smutných súvislostiach...

Jeho manželka Tammie Frank v uplynulých dňoch našla silu, aby poskytla rozhovor magazínu PEOPLE, v ktorom priblížila, čo sa medzi nimi dialo. „Jason bol niektorým ľuďom známy, ale viedli sme normálny život s vzostupmi a pádmi, ako hocikto iný,” uviedla blondínka. Tá po tom, ako jej muž spáchal samovraždu, musela čeliť aj rôznym nenávistným komentárom a obvineniam. Verejnosť totiž žila v domnienke, že práve jej žiadosť o rozvod bola dôvodom prečo si siahol na život. „Milovala som svojho manžela a spoločne sme chceli prekonať všetky tie problémy a usilovali sme sa to dať opäť dokopy. Jeho smrť ma šokovala rovnako, ako každého iného. A pravda je taká, že som nemala ani len tušenie, že na niečo také vôbec pomýšľa,” dodala. 

Tammie tiež prezradila, že jeho nevera nebola jediným problémom, ktorému museli čeliť. Museli sa totiž vyrovnať aj so smrťou jej dcéry Shayly, ktorú Jason spolu s ňou vychovával a bral ako vlastnú. „Popri tom, ako sme sa vyrovnávali s jej smrťou a usilovali sme sa vychovávať jej synčeka, sme začali mať medzi sebou problémy. Každý, kto pozná bolesť zo straty dieťaťa vie, aký to môže mať dopad na manželstvo,” uviedla.  

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie fotky. 

Jason si siahol na život v noci 19. novembra. V tom čase boli na spoločnom víkendovom pobyte. Ako Tammie prezradila, rozvod odvolali a boli v procese opätovného zbližovania sa. Spali však v dvoch rozdielnych hotelových izbách, lebo Jason chrápal. V ten večer sa spoločne zabávali na podujatí, kde hrala country hudba. „Tancovali sme a ostali sme tam až kým to podujatie neskončilo. Keď sme sa vrátili na hotel, mali sme srdečný a emotívny rozhovor v jeho izbe,” uviedla Tammie.  

Chcela Jasonovi pomôcť, aby sa uvoľnil a trošku vytriezvel, kým zaspí, tak zišla do hotelovej haly pre nejaké občerstvenie. „Bola som preč nie viac ako 10 minút. Keď som sa vrátila hore a klopala som na jeho dvere, nedočkala som sa odpovede. Stále som klopala a volala jeho meno,” opísala osudné momenty nešťastná vdova. „Neviem, či políciu zavolal niekto z hotelového personálu alebo niektorí hostia. Ale keď otvorili dvere, zistili, že si Jason siahol na život,” uzavrela. 

Viac o téme: Jason David Frank
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu