Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Drogy vymenila za cvičenie: Problémová speváčka sa chváli TOP figúrou… Bez mejkapu aj podprsenky!

Lily Allen Zobraziť galériu (6)
Lily Allen (Zdroj: SITA)

TALIANSKO - Lily Allen (37) v minulosti dobíjala rebríčky hitparát svojimi pesničkami. V posledných rokoch však viac ako hudbou, zapĺňala stránky bulváru najmä v súvislosti s rôznymi škandálmi. Veľký problém mala napríklad s drogami a alkoholom. Pred dvomi rokmi však so svojimi závislosťami skoncovala a začala cvičiť. A teraz sa chváli nielen svojou postavičkou.

Speváčka Lily Allen sa do povedomia verejnosti dostala vďaka svojmu jemnému hlasu a piesňam, ktorými sa vyšplhala až na vrchol mnohých hudobných hitparát. Už niekoľko rokov však o jej tvorbe nepočuť. Naopak o jej škandáloch sa toho popísalo mnoho - výrazný problém mala s drogami a alkoholom. Pred dvomi rokmi s nimi však skoncovala. 

Všetko, čo jej škodilo, vtedy vymenila za aktívne cvičenie. A zdá sa, že sa toho stále drží. Na svojom Instagrame pravidelne informuje o svojich tréningoch a delí sa aj o fotky v športových úboroch. Najnovšie sa tmavovláska nachádza na letnej dovolenke v Taliansku... No namiesto typických fotiek z pláže, zavesila na Instagram niekoľko záberov z kúpeľne. 

Galéria: Lily Allen a jej vlasové kreácie.

Aj tie však odhaľujú jej top figúru. Na fotkách je totiž len v leopardích nohavičkách a krátkom tielku. No okrem super postavy, ktorú si speváčka vyšportovala, si pozorný fanúšik všimol aj fakt, že je na zábere bez podprsenky a jej prirodzenú tvár neprekrýva ani štipka mejkapu. Pozrite, ako jej to pristane!

FOTO: Kliknutím na šípku sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

Viac o téme: Lily Allen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu