Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

PIKANTNÉ ODHALENIE o slávnej speváčke: O panenstvo prišla ako 12-ročná a... Šokujúce detaily!

Lily Allen Zobraziť galériu (4)
Lily Allen (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Speváčka Lily Allen (38) nikdy nepatrila medzi hanblivky a ani provokácia jej nie je cudzia. Aktuálne sa postarala o rozruch tým, že otvorene hovorila o momente, keď prišla o poctivosť. Veru, okolnosti toho momentu sú ozaj zaujímavé.

Lily Allen vytárala tieto pikantnosti, keď bola hosťom v podcaste s názvom Life’s a Beach. Tam prezradila, že o poctivosť prišla ako 12-ročná, na dovolenke, kde bola so svojim slávnym otcom - hercom Keithom Allenom a bratom Alfiem.  

Keďže jej otec si myslel, že sa Lily stratila, zalarmoval políciu. „Keď som sa prebudila, v celom hoteli boli policajti a prehľadávali pláž. Nemala som to srdce povedať im, že som len prišla o panenstvo,” povedala k tomu speváčka. „Bolo to celé tak trošku traumatické a potom som istý čas nemala sex,” dodala. 

Nie je to prvýkrát, čo Lily Allen šokovala priznaniami zo svojho intímneho života. V minulosti napríklad priznala, že ako 14-ročná mala sex s otcovým kamarátom. 

PIKANTNÉ ODHALENIE o slávnej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Lily sa v roku 2020 vydala za hviezdu seriálu Stranger Things - Davida Harboura. S bývalým manželom Samom Cooperom má dve dcéry - Ethel a Marnie. 

Viac o téme: Lily Allen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu