Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

EROTIKOU nabitá dovolenka promi dvojice: Známy športovec sa svojej sexi ženy nevie nabažiť!

Gabrielle Union a Dwyane Wade Zobraziť galériu (9)
Gabrielle Union a Dwyane Wade (Zdroj: Instagram)

MALLORCA - Nevedia sa od seba odtrhnúť! Prominentný manželský pár - Gabrielle Union (49) a Dwyane Wade (40) si v týchto dňoch užíva spoločnú letnú dovolenku. So svojimi fanúšikmi sa herečka a bývalý basketbalista radi delia o zábery zo súkromia, na ktorých sa napríklad prezentujú aj poriadne divokými pózami.

Slávna herečka sa do povedomia fanúšikov dostala hlavne vďaka filmovej sérii Bad Boys. Ďalej účinkovala vo filmoch ako Breaking In, Kolíska do hrobu a diváci si ju môžu pamätať aj ako porotkyňu z talentovej šou America's Got Talent.

Gabrielle Union a jej partner Dwyane Wade tvoria sympatický pár.
Zobraziť galériu (9)
Gabrielle Union a jej partner Dwyane Wade tvoria sympatický pár.  (Zdroj: Instagram)

Známa umelkyňa si mometnálne užíva letnú dovolenku na španielskom ostrove Mallorca. Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram pravidelne pridáva fotky zo svojich letných dobrodružstiev. Spoločnosť jej robí jej manžel, bývalý basketbalista Dwyane Wade.

Zábery z lode, na ktorej trávia svoj voľný čas, ukazujú, že medzi dvojicou to iskrí stále rovnako, ako keď sa dali dokopy. Dwane sa na nich nevie od Gabrielle odtrhnúť a celebritný párik na nich predvádza poriadne divoké pózy.

Dvojica sa dala dokopy v roku 2008 a svoj vzťah spečatili svadbou v roku 2014. Pre oboch ide už o druhé manželstvo. Víťaz troch prsteňov určených pre víťazov NBA má z predchádzajúcich vzťahov tri deti. Manželia spolu vychovávajú dcéru Kaaviu (3), ktorú im vynosila náhradná matka.

Viac o téme: Gabrielle UnionDwyane Wade
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu