Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Promi pár si užíva Grécko: On svalnáč, jeho staršia žena v bikinách je fakt kus!

Gabrielle Union a Dwyane Wade tvoria krásny pár. Zobraziť galériu (11)
Gabrielle Union a Dwyane Wade tvoria krásny pár. (Zdroj: Instagram)

GRÉCKO - Vyzerá úchvatne! Na tom sa zhodujú nielen priatelia, ale aj fanúšikovia americkej herečky a porotkyne zo šou Amerika má talent - Gabrielle Union (46). Hviezdna kráska ma po svojom boku o 9 rokov mladšieho partnera - basketbalistu Dwyane Wadeho (37), avšak vekový rozdiel na nich príliš nebadať. Aktuálne si užívajú chvíle oddychu v Grécku, čoho dôkazom sú ich príspevky na sociálnych sieťach. A fotky v plavkách nesmú chýbať.

Gabrielle Union účinkovala v sitcomoch, zahrala si vo viacerých filmoch (10 vecí, ktoré na tebe nenávidim, Bad Boys 2, Bravo, girls!, Kolíska do hrobu a iné), verejnosť ju pozná aj ako aktivistku a najnovšie porotkyňu v talentovej súťaži.

Čo sa týka súkromia, sympatická hviezdička nerobí prehnané tajnosti. Dokonca v roku 2017 napísala knihu s názvom We´re going to need more wine, v ktorej priznala, že v priebehu troch rokov prekonala deväť potratov. Túžbu po dieťatku jej vynahrádzali aspoň traja synovia basketbalistu Dwayna Wadea, za ktorého sa v lete 2014 vydala. V novembri 2018 sa dvojici narodila dcérka Kaavia, ktorú im porodila náhradná matka.  

Gabrielle je spokojná a šťastná, čo je pri pohľade na ňu jasné asi každému. Aktuálne objavuje krásy gréckych ostrovov, odkiaľ posiela priateľom a priaznivcom pozdravy v podobe plavkových fotografií. Znie až neuveriteľne, že Union oslávi tento rok 47. narodeniny, však?!

Gabrielle Union
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram)

Gabrielle Union
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram)

Gabrielle Union
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Gabrielle UnionDwayne Wade
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu