Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Obrovská rana pre Nicki Minaj: Muž, ktorý zabil jej otca (†64), už pozná TREST… Je smiešne nízky!

Nicki Minaj zrejme takýto verdikt nečakala. Zobraziť galériu (4)
Nicki Minaj zrejme takýto verdikt nečakala. (Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File)

LOS ANGELES - Raperka Nicki Minaj (39) minulý rok vo februári pocítila najväčšiu bolesť svojho života. Jej otca (†64) totiž zrazilo auto a vážnym zraneniam podľahol. Páchateľ vtedy z miesta nehody ušiel a snažil sa ukryť svoje auto. No policajti ho nakoniec chytili a teraz si vypočul výšku svojho trestu. Pre pozostalých však bol hotovou fackou - je smiešne nízky!

Raperka Nicki Minaj dostala po minuloročnej smrti svojho otca ďalšiu obrovskú ranu. Vodič, ktorý ho zabil, si totiž už vypočul výšku svojho trestu. Dôchodca Charles Polevich sa pritom priznal rovno k dvom vážnym trestným činom - k opusteniu miesta nehody bez nahlásenia a manipulácii s dôkazmi.

Galéria: Nicki Minaj

Napriek tomu odišiel zo súdu so smiešnym trestom. Ten bol doslova fackou pre pozostalú rodinu. Dostal totiž len 1 rok väzenia, 6 mesiacov zákazu šoférovania a pokutu 5 tisíc dolárov. Pôvodne mu pritom hrozilo až 7 rokov za mrežami. Sudca Howard Sturim sa však rozhodol pôvodne plánovaný trest zmiernil. 

Polevich vo februári 2021 zrazil svojim autom Roberta Maraja, ktorý bol práve na prechádzke po Long Islande. Z miesta nehody ušiel, neposkytol prvú pomoc a ani ju nenahlásil. Navyše sa smrtiaci stroj snažil schovať vo svojej garáži. Otec Nicki Minaj bol do nemocnice prevezený v kritickom stave. Zraneniam napokon podľahol.

Viac o téme: Nicki Minaj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu