Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Slávna speváčka lieta v problémoch: Kvôli drogám ju zatkla polícia... Zrušeným koncertom vytočila fanúšikov!

Nicki Minaj
Nicki Minaj (Zdroj: SITA)

AMSTERDAM - Americká speváčka Nicki Minaj (41) si poriadne zavarila. Na letisku v Amsterdame ju zatkla polícia a podľa informácií zahraničných médií mali muži zákona v jej batožine nájsť mäkké drogy.

Počas včerajšieho dňa mala známa speváčka letieť z Amsterdamu do Veľkej Británie. Minaj však napokon skončila v rukách polície pre podozrenie z pokusu o vývoz ľahkých drog. Podľa informácií BBC napokon skončila len s pokutou a bolo jej umožnené pokračovať v ceste. 

Kvôli týmto opletačkám však napokon nestihla koncert, ktorý mala včera večer naplánovaný v Manchestri. Návštevníkom však o jeho zrušení organizátori povedali až v čase, kedy mala vyjsť na pódium. To fanúšikov poriadne naštvalo a na sociálnych sieťach vyjadrili svoje sklamanie a hnev.

K celej situácii sa vyjadrila aj samotná Minaj. Tá na svojom profile na Instagrame pridala video, na ktorom ju spovedali muži zákona. V popise však napísala, že sa jednalo o akési spiknutie proti nej s cieľom narušiť jej turné. 

„Snažia sa ma zastaviť, aby som chodila na svoje šou. Zobrali mi moje tašky predtým, než som ich mohla vidieť. Hovoria mi, že čakajú na colníkov. Takto to dopadne, keď ľudia platia veľké peniaze za to, aby mi sabotovali turné. Všetko, čo sa tu deje, je protizákonné," napísala speváčka. 

Viac o téme: Nicki Minaj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu