Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Brat raperky Nicki Minaj odsúdený za znásilnenie: 25 rokov za pedofíliu!

Brata Nicki Minaj odsúdili na 25 rokov! Zobraziť galériu (5)
Brata Nicki Minaj odsúdili na 25 rokov! (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Padol oficiálny rozsudok! Po tom, čo v roku 2015 zatkli a obvinili brata Nicki Minaj (37) Jelaniho Maraja z pedofílie a znásilnenia len 11-ročného dievčatka, strhol na seba neželanú pozornosť. Už v novembri 2017 ho uznali za vinného, no súdne pojednávanie sa uzavrelo až teraz. V base si odsedí 25 rokov!

Nicki Minaj je svetoznáma raperka a to posledné, o čo stála, bol škandál týkajúci sa jej brata Jelaniho. Toho ešte v roku 2015 zatkli a obvinili. V novembri 2017 ho uznali vinným zo zneužívania neplnoletej sexom. Jedenásťročné dievčatko mal opakovane znásilňovať, pričom malo dôjsť aj k análnemu sexu.

Škandál okolo brata Nicki Minaj má svoju dohru. Odsúdili na 25 rokov bezpodmienečne. Raperky sa to však zrejme nijako extrémne nedotkne.
Zobraziť galériu (5)
Škandál okolo brata Nicki Minaj má svoju dohru. Odsúdili na 25 rokov bezpodmienečne. Raperky sa to však zrejme nijako extrémne nedotkne.  (Zdroj: SITA)

Napokon sa v pondelok Jelani Maraj postavil pred newyorský súd a sudca Robert McDonald bol nekompromisný. Podľa portálu TMZ vyfasoval brat raperky 25 rokov nepodmienečne za znásilnenie a pedofíliu. Ona však na súde chýbala a so svojím bratom sa dokonca už dlhšie nestýkala. Naposledy ho videla ešte v roku 2017 na návšteve vo väzení, kde sprevádzala svoju mamu Carol.

Aj keby mali normálny súrodenecký vzťah, na slobode by ho tak skoro nevidela. Dvadsaťpäťročný trest za mrežami dostal na základe potvrdenia viny DNA testami a dopomohli k tomu aj výpovede. Nielen zneužívaného dievčaťa, ale i jej brata.

Jelani ju mal opakovane osem mesiacov sexuálne zneužívať, pričom malo dôjsť aj k análnemu sexu. Jeden z týchto sexuálnych útokov dokonca videl aj jej brat. Počas procesu, ktorý trval napokon len necelé tri týždne, Maraj neprejavoval žiadne emócie.

Jelani Maraj je od pondelka právoplatne odsúdený za opakované znásilňovanie a pedofíliu.
Zobraziť galériu (5)
Jelani Maraj je od pondelka právoplatne odsúdený za opakované znásilňovanie a pedofíliu.  (Zdroj: Instagram/Nicki Minaj)

Viac o téme: Nicki MinajJelani Maraj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu