Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hviezda seriálu NCIS sa po dlhšej dobe ukázala v telke: Takto dnes už vôbec nevyzerá!

Pauley Perrette Zobraziť galériu (8)
Pauley Perrette (Zdroj: CBS)

LOS ANGELES - Nemožno ju prehliadnuť! Reč je o herečke menom Pauley Perrette (53), ktorá sa do sŕdc mnohých divákov vryla účinkovaním v obľúbenom seriáli NCIS. Z neho v roku 2018 odišla. V týchto dňoch sa však ukázala v televízii a pohľad na ňu mnohých prekvapil.

Výstredné kúsky a typický účes! Pauley Perrette má na kone účinkovanie v mnohých filmoch a seriáloch. Najviac ju však preslávila postava forenznej vedkyne Abigail "Abby" Sciuto v počine NCIS. Z neho v roku 2018 po dlhých rokoch odišla. Ako dôvod uviedla psychické a fyzické násilie v zákulisí. 

Spočiatku nekonkretizovala, čo má na mysli. Avšak diváci ju neustále bombardovali otázkami, kedy sa do NCIS konećne vráti. „Do NCIS sa nikdy nevrátim! Prosím prestaňte sa ma na to pýtať. Mám nočné mory z Harmona a z toho, že na mňa útočí,” napísala v roku 2019 na svojom Twitteri známa herečka. Tá v roku 2020 účinkovala v komediálnom seriáli Broke, avšak potom si dala od herectva pauzu. 

Pauley Perrette
Zobraziť galériu (8)
Pauley Perrette  (Zdroj: CBS)

V uplynulých dňoch však príjemne prekvapila mnohých divákov. Objavila sa totiž v televíznej relácii, ktorej podstatou je vyzbierať finančné prostriedky na podporu istej charitatívnej organizácie. A pohľad na ňu mnohých prekvapil. Pauley totiž vyzerá úplne inak, než sme v jej prípade zvyknutí. Na sebe mala výrazné ružové šaty a jej vlasy "hrali" všetkými farbami. Čo na jej nový imidź hovoríte?!

Pauley Perrette
Zobraziť galériu (8)
Pauley Perrette  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: NCISPauley Perette
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu