Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tu bude pochovaná Ivana Trumpová (†73): Výnimočné miesto a pomník!

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: SITA)

NEW YORK - Ako sme vás už informovali, včera sa konala oficiálna rozlúčka s Ivanou Trump (†73). Telo bývalej manželky Donalda Trumpa (76) potom previezli na cintorín, ktorý sa nachádza v Trump National Golf Club, kde ju pochovali. Pohrebu sa zúčastnila len malá skupina tvorená rodinou a najbližšími priateľmi zosnulej Ivany.

Ivanu Trump uložili na odpočinok na mieste, ktoré patrí jej prvému manželovi Donaldovi Trumpovi. Po tom, ako v kostole svätého Vincenta Ferrerského prebehla rozlúčka, sa malá skupina ľudí zložená z jej rodiny a priateľov presunula do Trump National Golf Club, kde sa nachádza aj bukolický cintorín.

Pre New York Post jeden z prítomných uviedol, že slávnu blondínku pochovali v rakve so zlatým  odtieňom. Ďalej povedal, že na pohrebe mali Donald Trump a ich tri deti Ivanka, Donald Jr. a Eric veľmi dojemnú smútočnú reč.

Tu bude pochovaná Ivana
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Zdroj ďalej povedal: „Donald hovoril, aká bola úžasná a silná žena. Vždy, keď prišla do miestnosti, okamžite všetko ovládla," doplnil jeden z účastníkov pohrebu. „Pochovali ju nedaľeko hlavnej budovy rezortu. Majú tam súkromnú trávnatú plochu. Pripomínať ju bude veľmi diskrétny pomník s jej menom," uzavrel jeden z prítomných.

Deti zosnulej mali reč ešte v kostole svätého Vincenta Ferrerského, kde o svojej matke povedali, že mala veľmi silnú osobnosť a charakter a bola stelesnením amerického sna. Ivana Trump zomrela vo veku 73 rokov vo svojom byte v New Yorku. 

Tu bude pochovaná Ivana
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Ivana Trump
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu