Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Premena slávneho herca vyráža dych: Veď je AKO Z PLASTU!

Ryan Gosling Zobraziť galériu (9)
Ryan Gosling (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hotová umelina! Ryan Gosling (41) patrí medzi obľúbených hollywoodskych hercov a na konte má účinkovanie vo viacerých známych počinoch. Pochváliť sa môže aj nomináciami na Oscara. Sympatický rodák z Kanady najnovšie nakrúca počin, v ktorom sa predvedie s poriadne zaujímavým imidžom.

Na 21. júla 2023 je naplánovaná premiéra filmu s názvom Barbie od režisérky Grety Gerwig. Tá vytvorila scenár spoločne so svojím manželom Noahom Baumbachom. Počin zachytáva príbeh legendárnej bábiky, ktorá je Barbielandu vylúčená, lebo nie je dostatočne dokonalá. Vydáva sa teda za dobrodružstvom do skutočného sveta.  


Spomínanú Barbie stvárni 31-ročná herečka Margot Robie. Nuž, a dnes je už aj známe meno herca, ktorý sa zhostí úlohy jej milovaného Kena. Je ním Ryan Gosling. Ten bol vraj pre tvorcov jasnou voľbou. Na Twitteri sa objavil oficiálny záber jeho premeny a fanúšikovia sú nadšení. 

Tvorcovia pri budovaní jeho imidžu vychádzali z podoby najviac predávaného Kena v histórii. Ide o podobu z roku 1993, keď sa dizajnéri inšpirovali na gay klubovej scéne začiatkom 90. rokov v New Yorku a Los Angeles.

Ryan Gosling ako Ken
Zobraziť galériu (9)
Ryan Gosling ako Ken  (Zdroj: Twitter - Warner Bros Pictures)

Margot Robbie ako Barbie
Zobraziť galériu (9)
Margot Robbie ako Barbie  (Zdroj: Twitter - Warner Bros Pictures)

Viac o téme: BarbieRyan Gosling
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu