Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

ROKY BASY NATVRDO! Známa herečka s manželom poznajú TREST za SEXUÁLNE ZVERSTVÁ

Zara Phythian a Victor Marke Zobraziť galériu (5)
Zara Phythian a Victor Marke (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Nemilosrdný verdikt! Na topkách sme vás už informovali, že marvelovská hviezda Zara Phythian (36) a jej manžel Victor Marke (59) lietajú v poriadnych problémoch. Žena, ktorá k nim v čase dospievania vzhliadala, ich po rokoch obvinila zo sexuálneho zneužívania. Súd uznal dvojicu za vinnú a v pondelok si obaja vypočuli aj svoj trest.

Herečka Zara Phythian hviezdila v marvelovke Doktor Strange, ale spoločne s manželom Victorom sa venovali aj bojovým umeniam, v ktorých boli majstri. Práve to k nim priviedlo istú dievčinu, ktorá bola podľa vlastných slov nimi sexuálne zneužívaná v čase, keď mala 13 - 15 rokov. 

Pár síce závažné obvinenia popieral, avšak k danému prípadu sa pridala výpoveď ďalšej obete. Už minulý týždeň boli Phythian a Marke po vynesení rozsudku o vine umiestnení do väzby. V pondelok ráno si dvojica vypočula nemilosrdný rozsudok. 

Ako píše portál mirror.co.uk, Zara je odsúdená na 8 rokov za mrežami, jej manžel Victor dostal 14 rokov. Obaja majú doživotný zápis do registra sexuálnych delikventov a už nikdy nesmú pracovať s deťmi a mladistvými. 

Zara Phythian s manželom Victorom Marke
Zobraziť galériu (5)
Zara Phythian s manželom Victorom Marke  (Zdroj: Instagram)

Sudca Mark Watson pri vynášaní rozsudku uviedol, že sexuálne zneužívanie obete bolo nimi vopred naplánované. „Považujem vás za hybnú silu tohto celého,” uviedol smerom k herečkinmu manželovi. „Väčšina ľudí si vás veľmi vážila a naďalej váži. Je to vďaka pozitívnemu vplyvu vašej práce ako inštruktora bojových umení. Aj to je zrejme dôvod, prečo ste boli obaja schopní svoje obete zmanipulovať, a preto vám to zneužívanie aj prechádzalo,” dodal. 

Zara Phythian a Victor Marke sa spoznali v čase, keď mala herečka len 20 rokov. Sudca sa nazdáva, že práve Marke a jeho silný vplyv spôsobili u brunetky jej deviáciu. 

Viac o téme: Zara PhythianVictor Marke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu