Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hviezdna herečka obvinená z PEDOFÍLIE: Spolu s manželom vraj páchala TIETO ZVERSTVÁ!

Zara Phythian Zobraziť galériu (3)
Zara Phythian (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Šokujúce obvinenia! Marvelovská hviezda Zara Phythian (36) a jej manžel Victor Marke (59) prežívajú krušné časy. Súd ich obvinil zo sexuálneho zneužívania iba 13-ročného dievčaťa.

Herečka známa z filmov Doktor Strange či Transit 17 - Zara Phythian je aj úspešnou majsterkou bojových umení. Rovnako tak jej manžel Victor Marke. A to bol dôvod, prečo k nim žena, ktorá teraz na nich podala trestné oznámenie, vzhliadala. Práve motív žiarlivosti z úspechu použil obhajca páru ako dôvod, prečo údajne zneužívaná žena podala žalobu.

Podľa výpovede ženy, ktorá pre právnu ochranu nemôže byť menovaná, bola ich obeťou v rokoch 2005 - 2008. Zneužívanie sa malo začať v čase, keď mala 13 rokov a išlo o akési "zaúčanie do tajov sexu". Dvojica mala dievča opiť rumom a potom ho prinútiť k tomu, aby muža orálne uspokojilo.  Ako údajná obeť uviedla, ich aktivity sa stupňovali, až došlo aj na sexuálny styk. Zara a Victor mali väčšinu údajného zneužívania aj nakrúcať. Keď dievča tieto aktivity odmietalo, Marke sa jej mal vyhrážať, že jej zlomí nohy. 

Zara Phythian s manželom Victorom Marke
Zobraziť galériu (3)
Zara Phythian s manželom Victorom Marke  (Zdroj: Instagram)

Pár všetky obvinenia popiera. „Sú to s*ačky. Tie tvrdenia nie sú pravdivé. Celý čas, čo ju poznám, klamala. Nie som pedofil ani žiaden násilník. A rovnako tak Victor. Je mi z toho mizerne a som nahnevaná,” uviedla podľa Daily Mail na margo závažných obvinení herečka. Marke pred súdom priznal, že mal sex s danou ženou, avšak malo k nemu dôjsť s jej vedomím a v čase, keď už bola plnoletá.

Verdikt súdu v tomto prípade ešte nezaznel. Ozvala sa však ďalšia údajná obeť dvojice. Ich obhajca naznačil, že údajné obete sa mohli spojiť. „Dvaja sťažovatelia v tomto prípade nie sú od seba nezávislí. Toto nie je ten prípad, keď dvaja ľudia nezávisle od seba idú podať sťažnosť na políciu. Nemôžete vylúčiť možnosť, že došlo k nejakej forme tajnej dohody, ktorú polícia nezistila,” zaznelo podľa Daily Mail v záverečnej reči obhajoby. 

Zara Phythian s manželom Victorom Marke
Zobraziť galériu (3)
Zara Phythian s manželom Victorom Marke  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Zara PhythianVictor Marke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu