Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Žilkovej rozvod rozvíril vášne: ZMRD... Srab prvej triedy!

Veronika Žilková a Martin Stropnický Zobraziť galériu (3)
Veronika Žilková a Martin Stropnický (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Pred pár týždňami sa prevalilo, že herečka Veronika Žilková sa bude rozvádzať. Jej manžel už má aj inú partnerku. A hoci sa známa dcéra umelkyne Agáta Hanychová spočiatku k tejto téme vyjadrovať nechcela, nakoniec sa neudržala. A Martinovi Stropnickému poriadne naložila.

Po 18 spoločných rokoch sa bývalý herec a aktuálne politik Martin Stropnický rozhodol, že už nechce zdieľať život so svojou manželkou Veronikou Žilkovou. 

Žilkovej rozvod rozvíril vášne:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram VŽ)

Keď sa k ich chystanému rozvodu vyjadril jeho syn Matej, jej dcéra Agáta bola pomerne naštvaná. „Mamine deti majú mozog a vedia, že sa do toho miešať nemajú,” vyhlásila modelka s drsnou narážkou na svojho nevlastného brata.

Lenže po tom, čo sa prevalilo, že Stropnický si začal s oveľa mladšou kolegyňou z veľvyslanectva, už nevydržala mlčať. „Nemyslela som si, že je to taký zmrd,” odpovedala istej fanúšičke počas živého internetového vysielania na otázku, čo si o nevlastnom otcovi myslí. 

Následne ju oslovili aj české médiá. „Už Martina nechcem nikdy vidieť. Mame neuveriteľne ublížil. Že sa niekto niekde zamiluje, to sa môže stať, ale po toľkých rokoch ukončiť vzťah mailom? To bola podľa mňa srabárna prvej triedy,” vyhlásila pre Extra.cz. 

Podľa jej názoru v maminom manželstve neboli žiadne problémy. „Úprimne nechápem, ako môže chlap v Martinovom veku zahodiť fungujúce manželstvo pre dievča, ktoré je mladšie než ja,” diví sa Agáta, ktorá sa snaží byť Veronike v týchto chvíľach najväčšou oporou. 

Žilkovej rozvod rozvíril vášne:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram A.H.)

Viac o téme: Agáta HanychováVeronika ŽilkováMartin Stropnický
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu