Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

TRAPAS! Žilková prišla na Slovensko a... Ach, bože!

Veronika Žilková Zobraziť galériu (3)
Veronika Žilková (Zdroj: Tv Prima)

PIEŠŤANY - Herečka Veronika Žilková aktuálne strávila dva dni v Piešťanoch, kde ju však čakalo naozaj netradičné privítanie...

Herecká práca priviedla Veroniku Žilkovú v týchto dňoch na Slovensko. Jednou zo zastávok boli Piešťany, kde so štábom strávila dva dni. 

Veronika Žilková najprv nakrúcala na Morave.
Zobraziť galériu (3)
Veronika Žilková najprv nakrúcala na Morave.  (Zdroj: Instagram VŽ)

Herečku ubytovali v jednom z kúpeľných domov a... „Presunuli sme sa do Piešťan, kde ďalej nakrúcame. Po príchode na izbu na mňa spadli dvere,” prezradila Žilková svojim sledovateľom na sieti Instagram. 

Našťastie, nič vážne sa jej nestalo. „Tak už mám dvoch chalanov na izbe,” prezradila v priloženom videu, kde dokumentovala, ako sa pracovníci ubytovacieho zariadenia snažili všetko vyriešiť. Išlo o zasúvacie dvere na skrini, ktoré zrejme pri používaní predchádzajúcimi hosťami vyskočili zo svojich koľajničiek. 

K takejto nehode môže, samozrejme, dôjsť kdekoľvek, slovenskí fanúšikovia herečky sa však hneď zahanbili. „Klasické slovenské Vitaj!” skonštatovala ironicky jedna žena. Ďalšia poznamenala, že môže byť Veronika ešte rada, že nič nezhorelo ani sa nezrútilo. 

TRAPAS! Žilková prišla na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram VŽ)

Viac o téme: Veronika Žilková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu