Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tehotná modelka na módnej šou: Pretŕčala HOLÉ... Och!

Adriana Lima Zobraziť galériu (9)
Adriana Lima (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Ďalšia odvážna tehuľka! Brazílska topmodelka Adriana Lima (40) nosí pod srdcom svoje tretie dieťatko. Spoločenským podujatiam a prehliadkovému mólu sa však ani počas tehotenstva nevyhýba. Nedávno sa objavila na módnej šou a viacerým pri pohľade na ňu padla sánka.

Medzi slávnymi tehotnými kráskami začína byť trendom, že svoje zväčšujúce sa bruško nemienia pred svetom skrývať. Práve naopak. Hrdo ich pretŕčajú. Kráľovnou provokácie je speváčka Rihanna, ktorá by v tomto akoby nemala konkurenciu. 

K barbadoskej kráske sa nedávno zaradila aj topmodelka Adriana Lima. Tá na prehliadke dizajnéra Alexandra Wanga vyrazila dych mnohým. Na prehliadkovom móle sa totiž objavila v odvážnej kreácii, ktorá jej dosť odhaľovala veľké bruško.

Adriana Lima
Zobraziť galériu (9)
Adriana Lima  (Zdroj: profimedia.sk)

Adriana Lima
Zobraziť galériu (9)
Adriana Lima  (Zdroj: profimedia.sk)

Adriana Lima je dvojnásobnou mamičkou. S bývalým manželom - basketbalistom Markom Jarićom má dve dcérky Valentinu a Siennu. Dvojica sa rozviedla v roku 2014 a kráska momentálne tvorí pár s filmovým producentom menom Andre Lemmers. Ako nedávno na Instagrame oznámili, modelke ku dvom dcérkam pribudne zrejme synček.

Viac o téme: Adriana Lima
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu