Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávna kráska ohúrila na titulke: Pôrod na spadnutie a ona... Celkom NAHÁ!

Adriana Lima Zobraziť galériu (10)
Adriana Lima (Zdroj: SITA)

BRAZÍLIA - Ostych išiel bokom! Adriana Lima pôsobí v modelingu dlhé roky, a tak jej odvážne módne kreácie ani nahota nerobia žiaden problém. Najnovšie sa v Evinom rúchu predviedla na titulke magazínu Elle Brasil. Pozrite sa, aká je tá dnešná oslávenkyňa nádherná!

Adriana Lima, ktorá je právom považovaná za jednu z najkrajších žien sveta, prišla na svet 12. júna 1981. Na rôznych súťažiach krásy sa zúčastňovala už ako malé dievča. Keď mala 15 rokov, vyhrala súťaž Supermodel of Brazil.

Jej rozprávková kariéra sa naplno rozbehla, keď sa presťahovala do New Yorku a podpísala svoju prvú modelingovú zmluvu. Postupne sa zaradila medzi anjelikov Victoria´s Secret a prepracoval sa tiež medzi najlepšie platené modelky sveta. 

Slávna kráska ohúrila na
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: TASR)

Čo sa týka súkromia, v rokoch 2009 - 2016 bola vydatá za srbského basketbalistu menom Marko Jarić, s ktorým má dcéry Valentinu a Siennu. Tie sa už čoskoro dočkajú malého bračeka. Jeho otcom je modelkin súčasný partner Andre Lemmers. 

Andre Lemmers a Adriana Lima
Zobraziť galériu (10)
Andre Lemmers a Adriana Lima  (Zdroj: SITA)

Adriana sa nedávno na sociálnej sieti Instagram pochválila krásnym tehotenským záberom. Pre magazín Elle Brasil totiž pózovala v Evinom rúchu a nafotila tiež vydarené módne zábery. „Počas predošlých tehotenstiev s dievčatami, som nemala žiadne takéto fotenia. Teraz som veľmi nadšená, že som fotila v inej fáze môjho života. Cítim sa úžasne, že som akceptovaná nie ako modelka, ale ako žena,” uviedla v priloženom rozhovore krásna tehuľka. „Cítim sa ako bohyňa. Áno, pretože tvorím život! Je to silná vec,” povedala tiež. 

Viac o téme: Adriana Lima
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu