Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

ŠOK na Oscaroch: Will Smith VRAZIL drzému moderátorovi... Potom sa rozplakal!

Will Smith vrazil moderátorovi Chrisovi Rockovi. Zobraziť galériu (4)
Will Smith vrazil moderátorovi Chrisovi Rockovi. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Na odovzdávaní cien Oscar za rok 2021 bolo poriadne dusno. Moderátor večera Chris Rock (57) je známy svojím ostrým jazykom, no teraz naň doplatil. Svojimi nemiestnymi žartmi totiž narážal na ženu Willa Smitha (53)... No ten sa zdvihol zo stoličky, vyšiel na pódium a drzému moderátorovi jednu vrazil!

Škandál na Oscaroch 2022: Will Smith DAL FACKU drzému moderátorovi! (Zdroj: Profimedia)

Nabudúce si na svoj jazyk dá väčší pozor! Minimálne, čo sa týka vtipov na adresu Willa Smitha a jeho rodiny. Moderátora Chrisa Rocka všetci poznajú ako toho, ktorý svoju srandu zakladá na štipľavých poznámkach na adresu známych osobností. Snažil sa o to aj počas aktuálneho odovzdávania cien Oscar. 

Pri jednom zo svojich vstupov narážal na účes Jady Pinkett Smith. Ten prirovnal k účesu vojačky, ktorú hrala Demi Moore vo filme G. I. Jane. Žena Willa Smitha pritom trpí alopéciou, chorobou, pri ktorej vypadáva všetko ochlpenie, vrátane vlasov. No a to herca vytočilo natoľko, že sa počas priameho prenosu zdvihol, vybehol na pódium a drzému moderátorovi jednu vrazil.

ŠOK na Oscaroch: Will
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Chrisa Rocka tento jeho čin viditeľne prekvapil. A toho, kto váhal, či nešlo len o nahratú scénku, zrejme presvedčili ďalšie hercove slová. „Neber si meno mojej ženy do tej svojej zas*atej huby,“ opakoval naštvaný Smith, ktorý svoje slová evidentne myslel vážne. Počas reklamnej prestávky potom za Willom pribehla jeho PR manažérka, ktorá zisťovala, čo sa stalo.

Manželka Willa Smitha, Jada, trpí alopeciou, pri ktorej vypadáva ochlpenie, vrátane vlasov.
Zobraziť galériu (4)
Manželka Willa Smitha, Jada, trpí alopeciou, pri ktorej vypadáva ochlpenie, vrátane vlasov.  (Zdroj: Profimedia)

Podľa zahraničných médií však situácia vraj nebude mať právnu dohru. Polícia v Los Angeles sa prípadom zaoberať nebude, pretože moderátor odmietol podať na Smitha trestné oznámenie. 

Celú nepríjemnú situáciu neskôr predsa len zachránila milá scénka, keď si Will Smith preberal sošku za najlepšieho herca v hlavnej úlohe. Získal ju za stvárnenie otca tenisových hviezd, sestier Williamsových, vo filme King Richard. V tej chvíli sa rozplakal od dojatia.

ŠOK na Oscaroch: Will
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Will SmithOscary 2022
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu