Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Trans modelka HO otrčila v Cannes: Veľké srdce zo sieťky a v ňom… HOLÝ ZADOK!

Valentina Sampaio Zobraziť galériu (2)
Valentina Sampaio (Zdroj: profimedia.sk)

CANNES - Fíha! Valentina Sampaio (26) sa síce narodila ako chlapec, no ženské zbrane vie používať azda lepšie, ako väčšina žien. Trangender modelka v týchto dňoch svojimi krivkami poprovokovala aj na filmovom festivale v Cannes. Oblečené mala zdanlivo jednoduché čierne šaty, no stačilo, aby sa otočila a... Ukázala holý zadok v srdci!

Valentina Sampaio sa stala prvou transgender modelkou, ktorá predvádzala pre Victoria's Secret a v roku 2017 sa ako prvá trans modelka objavila aj na obálke časopisu Vogue. Tam ju označili za femme fatale, ktorej sa prihodilo, že sa narodila ako chlapec. No dnes by len málokto tipol, že kedysi. nebola ženou. 

Má jemné črty tváre a krásne krivky. Tie na filmovom festivale v Cannes podporila čiernymi šatami, ktoré síce na prvý pohľad pôsobili jednoducho, ale mali naozaj pikantný detail. Spredu išlo o róbu s lodičkovým výstrihom z čiernej trblietavej látky, no zozadu kus z nej chýbal. Čierne trblietky nahradila tmavá sieťka v tvare srdca. No a pod ňou už bol len úplne holý zadok!

Trans modelka HO otrčila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Valentina Sampaio
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu