Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ups! Bývalá jojkárka iba v župane a zrazu... VyKUKol prsník!

Nela Slováková Zobraziť galériu (4)
Nela Slováková (Zdroj: Instagram NS)

BRATISLAVA - Nie je ničím novým, že víťazka jojkárskej šou Hotel Paradise rada provokuje. Nela Slováková sa často pretŕča v odvážnom oblečení alebo sa rovno fotí nahá. Aktuálne ale dopriala fanúšikom kúsok nahoty zrejme absolútne bez toho, aby to vôbec zamýšľala urobiť.

Nela Slováková sa stala známou vďaka víťazstvu v šou Hotel Paradise, aktuálne je to podnikateľka, influencerka a frajerka slovenského hokejistu Lukáša Kozáka. 

Ups! Bývalá jojkárka iba
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram NS)

Galéria: Nela Slováková

Ten podľa všetkého nie je žiarlivý, inak by sa Nela nemohla na sieti Instagram pretŕčať tak úsporne oblečená a často aj úplne bez oblečenia. Istý čas sa zdalo, akoby skúšala koľko zvodných fotiek svojho nahého tela dokáže urobiť takým spôsobom, aby neporušovali pravidlá zakazujúce nahotu. 

Najnovšie sa jej podarilo obnažiť sa pri nakrúcaní takzvaného príbehu a pravdepodobne úplne nezámerne. Blondínka sa postavila pred kameru v župane, pod ktorým sa rysovali jej vylepšené prednosti a išla nakrúcať reklamu na istý produkt.

Ups! Bývalá jojkárka iba
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram NS)

Lenže zrazu bolo všetko inak. Nela sa predklonila s výkrikom „Au, komár!” a hoci si na začiatku župan v oblasti pŕs prichytila rukou, nakoniec ju použila práve na dotieravý hmyz, keďže v tej druhej mala kozmetické prípravky.

A tak zrazu na jej sledovateľov vykukol obnažený prsník. „Proste bývanie pri záhrade je trošku nevýhoda – pavúky a komáre,” zahlásila Nela, ktorá sa podľa aktuálnych fotiek nachádzala práve na Slovensku. Nečakaným odhalením sa samozrejme nenechala nijako vyviesť z miery a ani jej nenapadlo natočiť video znova. 

Ups! Bývalá jojkárka iba
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram NS)

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu