Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Preboha, obleč sa poriadne: Frajerka slovenského hokejistu ukazovala rozkrok na červenom koberci!

Lukáš Kozák a Nela Slováková Zobraziť galériu (4)
Lukáš Kozák a Nela Slováková (Zdroj: Instagram NS)

BRNO - Plesy sú všeobecne pokladané za spoločenské udalosti, kde sú ženy jednoducho za dámy. Partnerka hokejistu Lukáša Kozáka sa však rozhodla na Diamantovom plese opäť raz prezentovať zo všetkého najviac svoje telo.

Nela Sováková, víťazka Hotela Paradise a priateľka hokejistu Lukáša Kozáka, má telo ako bohyňa. A veľmi rada ho ukazuje aj verejne - či už na fotografiách na sieti Instagram, alebo na spoločenských akciách. 

Galéria: Nela Slováková

Jej najobľúbenejšími kúskami sú rôzne vyzývavé outfity, poriadne obtiahnuté, extrémne krátke a s veľkými výstrihmi. A svojho odhaľujúceho štýlu obliekania sa nevzdala ani pre takú prestížnu udalosť, akou je Diamantový ples. 

Preboha, obleč sa poriadne:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram NS)

Preboha, obleč sa poriadne:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram NS)

Plesy sa všeobecne vnímajú ako veľké spoločenské udalosti, kam patria takzvané "veľké" róby, čiže honosnejšie dlhé šaty. Ženy by mali vyzerať ako dámy a teda to nie je miesto, kde sa prezentujú sexi telá. Nuž, ale Nela je Nela. 

Na ples si obliekla šaty, ktoré pôsobia, akoby na ne nemala návrhárka či krajčírka dostatok látky. Poriadne veľký kus sukne chýba a odhaľuje nielen nohu, ale až oblasť rozkroku. Ten si síce blondínka zakryla a našťastie nešla naostro, no aj tak prítomní hostia videli viac, ako by mohlo byť pokladané za slušné. 

Preboha, obleč sa poriadne:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Nela SlovákováLukáš Kozák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu