Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďalší OSUD Britney Spears je jasný: Takto ROZHODOL súd!

Britney Spears Zobraziť galériu (3)
Britney Spears (Zdroj: Instagram BS)

LOS ANGELES - Súd odmietol vyhovieť žiadosti americkej speváčky Britney Spears, o zbavenie práv jej otca Jamieho Spearsa na spravovanie jej osobných a finančných záležitostí. Blondínka o to požiadala súd pred týždňom, počas rokovaní o ďalšom priebehu opatrovníctva, ktoré trvá od roku 2008.

VIDEO: Britney Speras má veľkú podporu svojich fanúšikov.

Britney Spears požiadala kalifornský súd, aby ju po 13 rokoch oslobodil od opatrovníctva jej otca. Fanúšikovia z hnutia #FreeBritney sú jej veľkou oporou (Zdroj: profimedia.sk)

O rozhodnutí sudkyne informoval denník The Guardian s odvolaním sa na súdne dokumenty.
Americká speváčka nesmie spravovať svoj majetok kvôli svojim predchádzajúcim psychickým ťažkostiam.

Správu svojich záležitostí otcom označila za "neprimeranú". Otca viní, že ju nútil vystupovať proti jej vôli alebo nedovolil vydať sa za priateľa a mať s ním dieťa.


Šokujúce slová Britney Spears zo súdu: Páchajú na nej zverstvá… Bude vám z toho nevoľno!


Právnik speváčky - Samuel Ingham vlani v novembri požiadal súd, aby Jamiemu Spearsovi odňal správu nad majetkom speváčky v hodnote niekoľkých miliónov. Ako dôvod uviedol, že sa Spears svojho otca bojí. Britney súdu navrhla, aby jediným správcom jej obchodných záležitostí bola naďalej súkromná firma pre správu majetku Bessemer Trust, ktorá sa doteraz na správe podieľala spolu s jej otcom.

Sudkyňa Brenda Pennyová však túto žiadosť zamietla. Vyplýva to z dokumentov z 30. júna, ktoré mal The Guardian k dispozícii. „Žiadosť opatrovanej osoby o okamžité odvolanie Jamesa Spearsa a vymenovanie spoločnosti Bessemer Trust Company of California, ako jediného správcu majetku je zamietnutá," uviedla sudkyňa Pennyová.

Jamie Spears
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Otec Jamie Spears podľa súdnych dokumentov už skôr odmietol, že by sa podieľal na obmedzeniach v osobnom živote svojej dcéry. Naďalej má síce v správe jej obchodné záležitosti, ale zo správy súkromných záležitostí sa z vlastnej vôle stiahol v septembri 2019 kvôli zdravotným ťažkostiam, plynie z dokumentov. Vo funkcii ho dočasne nahradila ošetrovateľka slávnej speváčky - Jodi Montgomery.

V minulosti boli všetky záznamy aj pojednávanie neverejné, dôvodom bol dôverný charakter informácií o zdravotnom stave umelkyne. Tento rok však speváčka prostredníctvom obhajoby požiadala o verejné vypočutie. Jej doterajšie mlčanie podľa nej bolo mylne považované za súhlas s opatrovníctvom.

Britney Spears so svojím snúbencom.
Zobraziť galériu (3)
Britney Spears so svojím snúbencom.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Britney Spears
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu