Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prominentná dcéra radikálne zmenila imidž: Preboha! Na toto by mnohé nemali odvahu

Iris Law Zobraziť galériu (10)
Iris Law (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Toto chcelo veľa odvahy! Hovorí sa, že vlasy sú korunou krásy. A mnohé ženy sa pýšia krásnou hrivou. Donedávna k nim patrila aj dcéra slávneho herca Jude Lawa (48) - Iris (20), ktorá kráča v otcových šľapajach. Pohľad na jej aktuálne zábery však mnohých šokuje.

Herečka a príležitostná modelka držala svoj nový imidž v tajnosti. Predviedla ho až na stránkach aktuálneho vydania magazínu British Vogue.

„Chcela som urobiť niečo oslobodzujúce. V ten deň, keď som si oholila hlavu, zmenilo mi to život. Nikdy pred tým som nič také neurobila,” prezradila v rozhovore, ktorý je súčasťou vydania prominentná dcérenka. „Pozrela som sa do zrkadla a myslela som si, že to bude emotívne. Ale nebolo. Cítila som sa veľmi pozitívne,” dodala.

Iris zmenila imidž aj pod vplyvom najnovšej úlohy, ktorú stvárňuje v seriáli Sex Pistol - punkovú ikoni Soo Catwoman. „Veľmi by som sa s ňou chcela stretnúť. A túžim po tom, aby ten seriál videla,” tvrdí sebavedomo mladá umelkyňa. 

Iris je dcérou Jude Lawa a Sadie Frost, ktorá je tiež úspešnou herečkou. „Od mojej rodiny som získala schopnosť skúšať nové veci a nebáť sa toho,” povedala k tomu krásna a talentovaná Iris.

Iris Law kedysi.
Zobraziť galériu (10)
Iris Law kedysi.  (Zdroj: Instagram)

Iris Law v súčasnosti.
Zobraziť galériu (10)
Iris Law v súčasnosti.  (Zdroj: Instagram)

Iris Law v súčasnosti.
Zobraziť galériu (10)
Iris Law v súčasnosti.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Jude LawIris Law
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu