Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obrovský strach hviezdičky (25) z Česka: Ochrnutá polovica tváre!

Adam Mišík Zobraziť galériu (7)
Adam Mišík (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Vírusová infekcia ho dohnala do nemocnice! Spevák a herec Adam Mišík (23), syn legendárneho československého speváka Vladimíra Mišíka (74), pravidelne komunikuje so svojimi priaznivcami na sociálnych sieťach. Tam im v uplynulých dňoch oznámil, že ho sužujú zdravotné problémy. Čo sa českému Justinovi Bieberovi stalo?

Celý svet momentálne sužuje pandémia COVID-19. Nečudo, že keď sa Adam Mišík podelil s priaznivcami o informáciu, že má zdravotné problémy, tak sa mnohí zľakli, že aj on sa nakazil koronavírusom. Ako ale informoval blesk.cz, idol českých tínedžeriek má iný problém. 

Adam Mišík skončil v nemocnici.
Zobraziť galériu (7)
Adam Mišík skončil v nemocnici.  (Zdroj: Instagram)

„Nie som tu s covidom, ale dostal som nejakú vírusovú infekciu. Prestala mi fungovať pravá polovica tváre, tak si ma tu pár dni nechajú,” vysvetlil Adam, ktorému lekári naordinovali viacero liekov. 

Adam Mišík musí užívať viacero liekov.
Zobraziť galériu (7)
Adam Mišík musí užívať viacero liekov.  (Zdroj: Instagram)

„Budem zase v pohode. Nerobím z toho veľkú drámu. Človek musí niekedy trochu spomaliť. Som rád, že žijem v krajine, kde je tak skvelé zdravotníctvo. Ďakujem veľmi doktorom a sestričkám, ktorí sa tu o mňa starajú. Sú skvelí. O chvíľu snáď budem zase hádzať tie svoje debilné ksichty,” dodal mladý spevák a herec, aby upokojil svojich priaznivcov. 

Adam patrí k umelcom, ktorí podporujú očkovanie proti koronavírusu. Nedávno zverejnil na Instagrame momentku, na ktorej jeho slávny otec, 74-ročný Vladimír Mišík, dostal prvú dávku vakcíny. „Celý rok som za otcom chodil iba v respirátore. Rodinné večere a všetky stretnutia sme museli kvôli strachu obmedziť. Čas beží a chvíle s rodinou sú najdôležitejšie. Som rád, že otec dostal svoju prvú dávku vakcíny proti tomuto svinstvu a môžeme sa pomaly vracať do normálu,“ napísal k spomínaným záberom Adam. 

Viac o téme: Adam Mišík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu