Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Módne (s)hity zo Zlatých glóbusov: Bohyňa úplne pohorela, kráľovná hororov (62) s výstrihom ako 20-tnička!

Andrea Koreňová si posvietila aj na outfity týchto dám. Zobraziť galériu (11)
Andrea Koreňová si posvietila aj na outfity týchto dám. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES/ NEW YORK - Kvôli pandémii COVID-19 boli zrušené mnohé spoločenské podujatia a odovzdávania prestížnych ocenení prebiehajú prevažne virtuálne. V nedeľu sa konal 78. ročník Golden Globe Awards, ktorého sa na dvoch miestach zúčastnilo len pár vybraných hviezd. Módna návrhárka Andrea Koreňová zhodnotila outfity niektorých z nich. Pozrite sa na ne!

Catherine Zeta-Jones (51)

Tento outfit je veľmi elegantný. Šaty majú lichotivý strih. Pri inej dáme v jej veku by som vytkla čiernu farbu a platformy, ale tejto holywoodskej hviezde čierny look pristane. Oceňujem jemné trblietky na šatách ladiace s prsteňom a náušnicami. Jednou vetou - rafinovanosť a elegancia dámy v zrelom veku.

Catherine Zeta-Jones
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: profimedia.sk)

 

Gal Gadot (35)

Tento jemný look je nádherný. Vynikne prirodzená krása mladej ženy. Vizáž je dôkazom, že žena nemusí mať trčiace melóny, pery ako dve klobásy a obočie sťa ihličie z borovice, aby vyzerala atraktívne a sexy. Krásne nohy ukončené jemnými sandálikmi sú to pravé k šatám z hodvábu.

Gal Gadot
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: profimedia.sk)

 

Cynthia Erivo (34)

Chápem zámer zaujať. Preto nebudem kritizovať niečo samozrejmé. Negatíva vidíme všetci. Ako pozitívum je farba šiat. Prekrásna jemná neónová zelená v kombinácii s rukavicami farby slonovej kosti značí farebný vkus. A vlastne sa mi páči aj ten futurizmus - prečo nie!

Cynthia Erivo
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: profimedia.sk)

 

Jaime Lee Curtis (62)

Úsmevne si spomínam na túto herečku vo filme s Arnoldom Schwarzeneggerom - Pravdivé lži, kde sa predviedla v úlohe agentky. Rovnaký výraz má aj na tejto fotke. Žena s kontrastnou tvárou vs. jej dokonalé telo. Pôsobí to na mňa trošku zmätočne, dekolt na dvadsiatničku a tvár hodná jej veku. Každopádne oceňujem farbu šiat - banánová žltá túto dámu oživuje a pôsobí skutočne energicky. Až sa bojím...

Jaime Lee Curtis
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: profimedia.sk)

 

Salma Hayek (54)

Od tejto nádhernej dámy by som čakala niečo viac. Neviem. Šaty nelichotia jej postave tak, ako by jej lichotil napríklad strih s odhalenejším dekoltom, zahalenejšími rukami a menej riasenou sukňou. Ruší ma ten zakrytý krk a dekolt. Veľmi sa mi páči manikúra a šperky.

Salma Hayek
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: profimedia.sk)

 

Amanda Seyfried (34)

Nádherná diva s vycibreným vkusom. Kráľovná outfitov. Nežnosť, romantika v podaní farby šiat roku 2021 - odtieň ružovej, koralovej, lososovej. Aplikované 3D kvety lahodia zraku. Tento outfit dopĺňajú jemné glamour vlny a jemné líčenie.

Amanda Seyfried
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram)

 

Elle Fanning (22)

Éterická herečka ma neprekvapila - jej osobnosť je mierne vintage vzhľadu. Farba je veľmi odvážna, ale musím uznať, že jej veľmi pristane. Pre niekoho mŕtvolná, pre ňu stelesnenie života. Jednoduché, zvýrazňujúce ženskú siluetu.

Elle Fanning
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram)

 

Gillian Anderson (52)

Unikátne, sofistikované... Outfit od Diora hodnotiť nebudem, to mi príde z cesty. Avšak čo hodnotím, je krásny účes pôsobiaci dievčensky, nenútene. Našťastie je preč trend helmy miesto vlasov. Táto dáma zvolila kabelku s rovnako sofistikovaným dizajnom a prekvapivo ma neruší ani jej čierna farba.

Gillian Anderson
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram)

 

Sarah Hyland (30)

Klasická princezná. Hriva a Á-čková róba. Niekedy stačí takáto jednoduchosť a efekt je výborný. Farba je naozaj úžasná, škoda, že nevidím kabelku. Ideál by bola strieborná, možno by som dala aj vo farbe šiat. Už keď sa máme sústrediť na šaty, nech kabelka nevyniká.

Sarah Hyland
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram)

 

Kaley Cuoco (35)

Prekrásna sivá róba je správna voľba. Pôsobí naozaj luxusne. Čo mi však nehrá do karát, je, že dáma pôsobí tak, akoby bola práve na skúške tejto úchvatnej róby. Už keď mám na sebe “Oscara”, aj vzhľad nastavím na túto módnu tvorbu. Vlasy jednoznačne vypnúť. Hoci aj nedbanlivý drdol, ale hore. Šaty sú šité na odhalenú šiju, krásny dekolt, ktorý sa v žiadnom prípade nesmie zakryť.

Kaley Cuoco
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Zlaté glóbusyMódne (s)hityGolden Globes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu