Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

KONEČNE! Krásna herečka dvakrát odložila SVADBU: Ahá, aká z nej bola nádherná nevesta

Sarah Hyland Zobraziť galériu (9)
Sarah Hyland (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Konečne im to vyšlo! Sympatická herečka Sarah Hyland (31) a jej partner Wells Adams (38) spečatil svoju lásku svadbou. Tú kvôli pandémii COVID-19 museli dvakrát odložiť. Slávna nevesta sa momentkami z ich veľkého dňa pochválila aj na sociálnej sieti Instagram. Dvojica si povedala svoje "áno" vo vinárstve Sunstone neďaleko Santa Barbary v Kalifornii.

31-ročná nevesta sa so svetom podelila o úžasnú fotografiu, na ktorej pózuje v romantických svadobných šatách a jej manžel na ňu zamilovane hľadí. O sedem rokov starší Wells sa na svoj veľký deň obliekol do čierneho smokingu a bielej košele, ktorú doplnil tmavou kravatou. Pod príspevkom sa ihneď začali objavovať blahoprajné správy od fanúšikov a jej celebritných  kamarátov vrátane Vanessy Hudgens. Tá sa svadby zúčastnila ako družička. „Gratulujem!!! Som z vás  nadšená!“ napísala.

Už pred časom sa Hyland rozhovorila o plánovanej životnej zmene. „Nemyslím si, že sa toho veľa zmení. Vlastníme spolu dom,  máme našich psov a sme spolu už takmer päť rokov, povedala v rozhovore pre magazín People. Svadbu údajne organizovala postupne a bola nadšená z predstavy, že si s Wellsom založí rodinu aj „na papieri“.

Pár mal oslavu svojej lásky naplánovanú už pred dvoma rokmi, no kvôli pandémii ju museli preložiť. Minulé leto Adams oznámil, že preložia svoju svadbu, aby Sarah neprišla ovšetky tie zábavné veci, ktoré môžete ako budúca nevesta robiť.

Hyland, ktorá v rokoch 2009 – 2020 hrala Haley Dunphy v seriáli Moderná rodina sa napokon vydala pred 150 hosťami vrátane jej kolegov Sofie Vergara, Ariel Winter, Nolana Goulda a Jesseho Tylera Fergusona, ktorí prežívali svadobný deň spolu s mladomanželmi.

 

Viac o téme: Sarah Hyland
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu