Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Porotca Superstar o popieračoch pandémie: Idioti... Zaslúžia si prefackať!

Lucia Šoralová a Ondřej Soukup Zobraziť galériu (4)
Lucia Šoralová a Ondřej Soukup (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Skladateľ Ondřej Soukup je známy aj ako porotca Superstar a manžel speváčky Lucie Šoralovej. Nikdy si nedával servítky pred ústa a nerobí tak ani teraz, keď má za sebou skúsenosť s ochorením Covid-19.

Ondřej Soukup bol kedysi súčasťou poroty českej SuperStar, ale neskôr sa predstavil aj v jednej z česko-slovenských verzií. Svojimi nekompromisnými hodnoteniami zdatne konkuroval aj katovi Paľovi Haberovi. 

Porotca Superstar o popieračoch
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Rovnako si nedáva servítky pred ústa ani pri označení ľudí, ktorí popierajú a zľahčujú pandémiu. On sám pritom už koronavírus prekonal. „Už som v poriadku. Akurát všetci tí idioti, čo to nemali, odmietajú to a bojujú proti tomu... tak im to teda neprajem. je to dosť drsné. Keď vás to chytí naozaj naostro, tak je to sila,” uviedol skladateľ pre portál Život v Česku. 

Navyše má medzi známymi mnohých lekárov a tí ho v jeho názore len utvrdzujú. „Viem, že moji kamaráti, zdravotníci a doktori, tak tí majú chuť všetkých týchto ľudí prefackovať. Hovoria mi, nech prídu na týždeň pracovať na covidovú jednotku a potom uvidia, čo to skutočne obnáša,” prezradil Soukup. 

Porotca Superstar o popieračoch
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Sám tvrdí, že nie je hysterický človek, ktorý by robil paniku. „Ale vzhľadom na to, že mi už na covid zomrelo pár kamarátov, dokonca mladších ako ja, a príbuzní, tak sa to nedá neriešiť,” uviedol manžel Lucie Šoralovej. Ako dodal, koronavírus chytili od detí, ktoré boli bezpríznakové a bohužiaľ, kým zistili, že chorobu majú, nakazili aj ďalších. 

Porotca Superstar o popieračoch
Zobraziť galériu (4)

Viac o téme: Ondřej Soukup
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu