Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kňažko pozitívny na koronavírus: Už je doma z nemocnice... FOTO Choroba ho úplne zničila!

Choroba ho úplne zničila! Zobraziť galériu (4)
Choroba ho úplne zničila! (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Koncom septembra sme na Topkách informovali o tom, že Milan Kňažko je pozitívny na koronavírus. Herec a bývalý politik nemal také šťastie, ako väčšina známych osobností, ktoré si týmto ochorením prešli s minimálnymi alebo žiadnymi príznakmi. Jeho museli s ťažším priebehom hospitalizovať...

„Za posledných pár týždňov som hral niekoľko predstavení. My bez rúšok, diváci s rúškami, tak stanovili predpisy. Som COVID pozitív, šiesty deň. Stav sa zhoršil a som v nemocnici. Vyzývam všetkých, aby nezľahčovali situáciu a rešpektovali nariadenia vlády a zdravotníkov. Nosenie rúšok nie je prejav vlastnej slobody, ale bezohľadnosť k slobode tých, ktorých tým ohrozujeme. Neverte lacným exhibicionistom, že COVID je len ľahká chrípka,“ napísal 29. septembra z nemocnice. 

Dnes už je Milan Kňažko konečne doma, o čom svedčí záber, ktorý zverejnil na svojom Facebooku. Hoci sa z ochorenia našťastie podľa všetkého dostal, koronavírus ho úplne zničil, čo pri pohľade na jeho tvár snáď ani netreba viac komentovať. Pôsobí strhane, zostarnuto a veľmi unavene. Aj napriek tomu však našiel silu, aby vyjadril vďaku lekárskemu personálu. 

Milan Kňažko je už doma z nemocnice. Takto ho zmenil boj s koronavírusom
Zobraziť galériu (4)
Milan Kňažko je už doma z nemocnice. Takto ho zmenil boj s koronavírusom  (Zdroj: Facebook M.K.)

 „S veľkou vďakou a hlbokou úctou sa skláňam pred sestričkami, doktormi a všetkými zdravotníkmi, ktorí v týchto ťažkých časoch a mimoriadne náročných podmienkach riskujú svoje zdravie, aby chránili to naše, vrátane záchrany toho najcennejšieho, životov. Verím, že zodpovední ústavní činitelia to v rámci nastávajúcej reformy zhodnotia nielen slovami. Ešte raz Vám ďakujem za starostlivosť, ľudskosť, trpezlivosť a odbornosť,” dodal herec, ktorému prajeme, nech sa čím skôr úplne zotaví. 

Viac o téme: KoronavírusMilan Kňažko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu