Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Z Gottovej (†80) dcérky je už slečna: Dala FOTO na Instagram a... Wau!

Karel Gott so svojimi dcérkami. Zobraziť galériu (5)
Karel Gott so svojimi dcérkami. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Rastie z nej modelka?! Legendárny Karel Gott (†80) po sebe zanechal nielen množstvo hitov, rozprávkové dedičstvo, ale i štyri dcéry. Kým najstaršia z nich - Dominika (47) plní stránky bulváru v nie príliš pozitívnom slova zmysle, zo 14-ročnej Charlotte Elly by mal maestro zrejme radosť.

Galéria: Karel Gott
Ešte o nej budeme veľa počuť! Charlotte Ella sa svojim rodičom - maestrovi Karlovi Gottovi a jeho žene Ivane ozaj vydarila. Už od útleho veku pôsobila na divadelných doskách, v dabingu a že zdedila talent po slávnom otcovi dokázala v dojemnej skladbe Srdce nehasnou. 

Najnovšie sa zdá, že Charlotte Ella by sa možno uchytila aj v modelingu. Mladá slečna, ktorá koncom apríla oslávi 15. narodeniny si toiž založila profil na sociálnej sieti Instagram. Zverejnila tam sériu fotiek, na ktorých pózuje v džínsoch a kratšom tope. 

Komentovať príspevky nie je možné. Avšak niet pochýb, že mladá brunetka by pod nimi našla samé chvály a komplimenty. Veď za pár hodín od založenia účtu si už nazbierala viac ako 84 tisíc followerov. A tí každú chvíľu pribúdajú...

Charlotte Ella by sa uchytila aj ako modelka. Čo poviete?
Zobraziť galériu (5)
Charlotte Ella by sa uchytila aj ako modelka. Čo poviete?  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Karel GottCharlotte Ella Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu