Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Milióny v mínuse: Hviezda Partičky obeťou podvodu a korony!

Richard Genzer Zobraziť galériu (8)
Richard Genzer (Zdroj: Tv Prima)

PRAHA - Mnohí herci a ďalší umelci prišli kvôli koronavírusu o svoje príjmy. Rovnako je na tom aj Richard Genzer, známy okrem iného aj z programu Partička. Navyše, tesne pred vypuknutím pandémie ho podvodník obtiahol o milióny!

Richard Genzer je známy najmä ako zabávač, často tvorí dvojicu s Michalom Suchánkom. Kedysi mali program Tele Tele, neskôr sa uplatnili aj v Partičke Dana Dangla. 

Milióny v mínuse: Hviezda
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Tv Prima)

Lenže aktuálne sa programy a seriály nakrúcajú len veľmi sporadicky, o predstaveniach s plným hľadiskom môžu umelci len snívať. A tak prišli nielen o prácu, ale aj o príjmy. Najlepšie na tom nie je ani Genzer, aj keď mu stále pri hodnotení situácie nechýba humor. „Ukazujem rodine, ako vyzerá chudoba. Zvykajú si a asi začnem rozpredávať veci,” uviedol v relácii  7 pádů Honzy Dědka.

V jeho podaní to síce vyznelo úsmevne, ale komik prišiel o poriadnu sumu. „Staval som si hausbót a ten frajer ma podviedol. Teraz by sa mi tie peniaze šikli,” prezradil herec. A naozaj nešlo o drobné, navyše potom prišiel koronavírus a s ním spojené prísne opatrenia. „Podviedol ma o dva milióny, hovoril som si, že to je v pohode, že to zarobím. Ale už som mínus štyri milióny,” dodal Genzer. V prepočte ho tak podvodník a pandémia pripravili približne o 150-tisíc eur. 

Milióny v mínuse: Hviezda
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Tv Prima)

Viac o téme: Richard Genzer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu