Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hviezdna Britney Spears počas všedného dňa: Och! Veď to je úplne iný človek

Britney Spears Zobraziť galériu (10)
Britney Spears (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Sexi cicu nečakajte! Britney Spears (38), ktorú svet pozná ako popovú princeznú, je stále nesvojprávna a pod kontrolou otca ostáva minimálne do februára 2021. Sociálne siete si však slávna speváčka spravuje sama a zverejňuje na nich rôzne príspevky. Najnovšie dala na Instagram fotku, prostredníctvom ktorej chcela fanúšikom ukázať, ako vyzerá počas všedného dňa. A veru, je to rozdiel!

Aj keď má Britney Spears len 38 rokov, počas svojho života si prešla rôznymi etapami. Dokonca sa ocitla aj na úplnom dne. V roku 2010 bola blondínka zbavená svojprávnosti a jej financie a v podstate aj jej život drží v rukách jej otec. Nedávno sa konalo súdne pojednávanie, na ktorom sa rozhodovalo o ďalšom speváčkinom osude. Milióny fanúšikov po celom svete hlásajú, že Britney by mala byť oslobodná. Avšak nateraz ostáva aj naďalej nesvojprávnou. 

Výrazné miesto v blondínkinom živote majú aj iný muži. Okrem otca sú to teda jej synovia, i frajer Sam Asghari, po boku ktorého je Britney očividne šťastná a spokojná. Fitnesstréner vzal slávnu blondínku do parády a pomohol jej ku krivkám, ktorými sa speváčka ochotne pýši na sociálnych sieťach. 

A hoci si Britney dáva záležať, aby na príspevkoch, ktoré vešia na internet, vyzerala skvele, občas svojich followerov prekvapí. Napríklad tak, ako v týchto dňoch, keď zverejnila fotky, ktoré vznikli počas všedného dňa. Slávna blondínka má na sebe flanelovú košeľu a nohavice, v ktorých ako sexi kočka rozhodne nevyzerá. Dioptrické okuliare na očiach sú tiež prvkom, na ktorej u nej nie sme zvyknutí. Nuž, mnohé slávne tváre sa za múrmi svojich príbytkov menia na obyčajných jedincov...

Britney Spears
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram)

Britney Spears
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram)

Britney Spears
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Britney Spears
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu