Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Markíza zverejnila šokujúci dokument: Speváčke pred kamerami oznámili, že ju chcú zastreliť!

Britney Spears Zobraziť galériu (8)
Britney Spears (Zdroj: voyo.markiza.sk)

LOS ANGELES - Osloboďte Britney Spears! To je názov hnutia, ktoré stojí za šokujúcim dokumentom, ktorý Slovákom prináša televízia Markíza na svojej platforme VOYO. Spomínaný počin mapuje cestu talentovanej a krásnej umelkyne na vrchol a následne i jej pád na dno, z ktorého bolo ťažké sa odraziť. Slávna blondínka musela počas života čeliť mnohým nepríjemnostiam. Napríklad rozhovoru, počas ktorého sa dozvedela, že si ktosi želá jej smrť.

Galéria: Britney Spears

Nie je žiadnym tajomstvom, že speváčka Britney Spears je už takmer trinásť rokov zbavená svojprávnosti. Nemá kontrolu nad svojimi rozhodnutiami ani majetkom. Jej poručníkmi sú otec Jamie Spears a právnik Andrew M. Wallet. Fanúšikovia slávnej umelkyne však založili hnutie Free Britney a spisujú mnohé petície. K oslobodeniu má speváčke pomôcť aj dokument Osloboďte Britney Spears, ktorý najnovšie divákom prináša Markíza aj prostredníctvom voyo.sk. 

Dokument sa zameriava na jej detstvo, i obdobie dospievania. Ako 17-ročná začala randiť s Justinom Timberlakeom a musela napríklad čeliť otázkam, či už spolu mali sex. Keď sa dvojica rozišla, blondínka nebola vykreslená v najlepšom svetle. Vraj Justinovi zlomila srdce a spôsobila mu veľkú bolesť.  

Pre mnohé tínedžerky a dospievajúce dievčatá bola Britney obrovským vzorom. Jej spôsob prezentácie, výzor a imidž však neboli každému po chuti. Zvlášť mnohým matkám. Žena guvernéra Marylandu - Kendall Ehrlich vypustila z úst poriadne šokujúce vyhlásenie. „Keby som mohla zastreliť Britney Spears, urobila by som to,” poznamenala.  

Tomuto šokujúcemu výroku musela blondínka čeliť priamo pred televíznymi kamerami. V rámci rozhovoru pre ABC to na ňu vytiahla moderátorka, pred ktorou sa Britney rozplakala. „To je hrozné. Fakt zlé. Je vážne smutné, že toto povedala. Uf! Veď ja predsa nevychovávam jej deti,” habkala Britney. 

Britney Spears musela počas kariéry čeliť mnohým nepríjemnostiam.
Zobraziť galériu (8)
Britney Spears musela počas kariéry čeliť mnohým nepríjemnostiam.  (Zdroj: voyo.markiza.sk)

Jej bývalého frajera - Justina Timberlakea dokument poriadne zasiahol. Dokonca sa svojej bývalej láske verejne ospravedlnil. „Chcem prevziať zodpovednosť za svoje vlastné chyby a byť súčasťou sveta, ktorý povznáša a podporuje. Veľmi mi záleží na tom, aby sa ľudia, ktorých milujem a ktorých som miloval, mali dobre. Môžem a budem sa snažiť,” uviedol okrem iného Justin.

 

Justin Timberlake v čase, keď tvoril pát s Britney Spears.
Zobraziť galériu (8)
Justin Timberlake v čase, keď tvoril pát s Britney Spears.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Britney Spears
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu