Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Paparazzi FOTO známej herečky: Vážení, toto je prirodzená krása!

Charlize Theron Zobraziť galériu (5)
Charlize Theron (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Krásna aj bez príkras! Keď sa herečka Charlize Theron (44) objaví na červenom koberci, je vždy dokonale upravená. Kto by si však myslel, že v súkromí nemá ako ohúriť, ten sa mýli. V týchto dňoch ju nafotili paparazzi a zrejme nám dáte aj vy za pravdu, že slávna blondínka vyzerala skvele.

Pre mnohé ženy je nepredstaviteľné opustiť brány svojho bytu alebo domu bez mejkapu. Zvlášť v prípade mnohých celebritných krások. Niektoré sa priam desia, keď zbadajú objektívy bulvárnych fotografov. Charlize Theron si však zo stretnutia s paparazzmi nemusí vôbec robiť ťažkú hlavu. 

Dôkazom sú napríklad zábery z uplynulých dní, keď sa im ju podarilo nafotiť nenalíčenú a v športovom oblečení.

Charlize Theron je aj počas všedného dňa krásna.
Zobraziť galériu (5)
Charlize Theron je aj počas všedného dňa krásna.  (Zdroj: profimedia.sk)

Charlize sa o svoj zovňajšok príkladne stará a má pekné črty tváre, ktoré zaujmú aj bez šminiek. Rovnako tak aj jej štíhla postava vyzerá dobre nielen v slávnostných šatách, ale aj v pohodlných legínach a vetrovke. Pri pohľade na šarmantnú herečku až znie neuveriteľne, že po svojom boku nemá žiadneho oficiálneho partnera. 

Galéria: Charlize Theron je talentovaná a krásna žena
Blondínka v minulosti priznala, že nikdy nemala prehnanú potrebu sa vydať. Je dvojnásobnou matkou, deti si adoptovala. Zaujímavé je, že staršie dieťa - Jackson sa narodilo ako chlapec. Od svojich troch rokov sa však identifikuje ako dievča a jeho slávna mama ho tak aj vychováva.

Viac o téme: Charlize Theron
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu