Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

TRAGÉDIA v rodine slávnej herečky: Matka ZABILA jej otca!

Charlize Theorn Zobraziť galériu (10)
Charlize Theorn (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - O osudnej noci nemá problém hovoriť! Dnešná oslávenkyňa Charlize Theron je talentovaná a krásna žena. Na obdobie dospievania však nemá pekné spomienky. Étericky pôsobiaca herečka sa totiž netají tým, že jej otec bol alkoholik. Z tohto sveta odišiel, keď mala Charlize len 15 rokov. Jej mama ho totiž v sebaobrane zabila.

Charlize Theron sa narodila 7. augusta 1975 na farme Benoni v Južnej Afrike. V detstve sa venovala baletu. Istý čas tancovala aj profesionálne, avšak kvôli zraneniu musela hľadať iné uplatnenie. Od 16 rokov a tiež úspešne venovala modelingu. Nuž, a odtiaľ je to len na skok k herectvu.  

Z počinov, v ktorých kráska účinkovala možno spomenúť filmy Diablov advokát, Celebrity, Pravidlá Muštárne, Lúpež po taliansky, Snehulienka a lovec či Monštrum. Za ten získala aj Oscara za Najlepší herecký výkon v hlavnej úlohe. 

Charlize Theron vo filme Monštrum.
Zobraziť galériu (10)
Charlize Theron vo filme Monštrum.  (Zdroj: 2003 Newmarket Film Group)

Charlize nemá šťastie v láske. V minulosti tvorila pár napríklad s Georgom Clooneym, spevákom Stephanom Jenkinsonom, či hercami Stuartom Towsendom a Seanom Pennom. Je dvojnásobnou matkou. Deti si adoptovala. 

Charlize Theron v čase, keď tvorila pár so Seanom Pennom.
Zobraziť galériu (10)
Charlize Theron v čase, keď tvorila pár so Seanom Pennom.  (Zdroj: SITA)

Pred pár rokmi herečka poriadne šokovala verejnosť, keď otvorene prehovorila o tragédii, ktorá sa odohrala v jej rodine. „Môj otec bol veľmi chorý muž. Celý môj život, čo si pamätám, bol alkoholik. Poznala som ho len tak,” uviedla v rozhovore pre portál NPR.org herečka. „Raz v noci bol môj otec taký opitý, že nedokázala poriadne kráčať. Do domu vpadol s puškou. Ja a mama sme sa skryli v mojej spálni a držali sme dvere, lebo sa chcel dostať k nám. Keď pochopil, že ho chceme zastaviť, spravil krok dozadu a trikrát vystrelil priamo do dverí. Ani jeden z nábojov nás akoby zázrakom netrafil. Moja mama potom v sebaobrane ukončila hrozbu, ktorú v tej chvíli predstavoval,” dodala. 

Viac o téme: Charlize Theron
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu