Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Na sexi blondínu zabudnite: Krásna herečka šokovala zmenou imidžu!

Charlize Theron Zobraziť galériu (10)
Charlize Theron (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hovorí sa, že vlasy sú korunou krásy. Nejde pritom len o ich kvalitu. Ženy veľmi dobre vedia, že stačí zmeniť farbu alebo len odtieň a človek hneď vyzerá úplne inak. Dôkazom sú aj najnovšie fotografie herečky Charlize Theron (46), ktorá svoju povestnú blond hrivu vymenila za čiernu. Či to bol dobrý krok, posúďte sami.

Charlize Theron patrí k najkrajším ženám sveta a na červenom koberci vyzerá vždy dokonalo. Vďaka hereckej profesii sa však už svetu neraz ukázala aj v nie príliš lichotivej podobe. Za zmienku stojí najmä film Monštrum alebo komédia Tully, kvôli ktorej pribrala asi 16 kíl.

Charlize Theron
Zobraziť galériu (10)
Charlize Theron  (Zdroj: Mars Distribution)

Teraz však herečka fanúšikov šokovala ďalšou premenou. Cez víkend sa totiž predviedla s čiernymi vlasmi a neohúrila ani outfitom - 46-ročná Juhoafričanka si obliekla neforemné modré džínsy a jednoduchú bielu blúzku.

Na sexi blondínu zabudnite:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA/AP)

Herečka si do Kalifornie odbehla z nakrúcania filmu Old Guard 2 v Ríme, aby oslávila 15. výročie svojej charitatívnej organizácie Charlize Theron Africa Outreach Project, ktorá sa zameriava na boj s epidémiou HIV v jej rodnej Juhoafrickej republike.

Na sexi blondínu zabudnite:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA/AP)

Okrem juhoafrického má Charlize od roku 2007 aj americké občianstvo. V roku 2003 získala Oscara za svoju postavu sériovej vrahyne vo filme Monštrum o prostitútke, ktorá koncom 80. rokov zabila na Floride sedem mužov. V roku 2005 herečku nominovali na Oscara aj za film Jej prípad. Výrazne zažiarila aj v snímkach Diablov advokát, Rýchlo a zbesilo či Pravidlá muštárne.

Viac o téme: Charlize Theron
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu