Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bez šiat a mejkapu: FOTO tejto hviezdy vyráža dych!

Eva Longoria s manželom a synčekom Zobraziť galériu (7)
Eva Longoria s manželom a synčekom (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Prirodzenosť jej fakt pristane! Eva Longoria Baston patrí medzi celebrity, ktoré pravidelne zvereňujú na sociálnych sieťach svoje fotky v plavkách. A veru, hviezda seriálu Zúfalé manželky sa má čím pochváliť. Tento rok oslávila 45. narodeniny, no udržiavanú postavičku jej závidia i mnohé mladšie ženy. A komplimenty dostáva aj za svoju peknú tváričku. Aha!

Galéria: Eva Longoria Baston
Pre mnohých jedincov je pravidelný pohyb prirodzenou súčasťou ich života. Patrí k nim aj Eva Longoria, čo dokazujú aj jej príspevky na sociálnych sieťach. Sympatická brunetka sa totiž rada pochváli tým, že pre seba a svoje zdravie niečo urobila. 

Odmenou jej však je i figúra, ktorú celkom rada prevádza v plavkách. Eva sa ňou pochválila aj pred pár dňami, keď dala na internet záber v pomerne jednoduchých a obyčajných bikinách. Vyzerala v nich však skvele.  

Množstvo followerov však neskrývalo svoje nadšenie i z jej nenalíčenej tváre. „Len máloktorej žene svedčí prirodzensosť tak, ako tebe,” znie jeden z viacerých pochvalných komentárov. Vy súhlasíte?

Eva Longoria Baston vyzerá bez mejkapu a v plavkách skvele.
Zobraziť galériu (7)
Eva Longoria Baston vyzerá bez mejkapu a v plavkách skvele.  (Zdroj: Instagram)
     

Viac o téme: Eva Longoria Baston
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu